Çocukluk dizisi final mi yapıyor?

Çocukluk dizisi final mi yapıyor?
Yeni sezona iddialı başlayan Çocukluk dizisi final mi yapıyor? Erdal Beşikçioğlu'nun başrolde olduğu Çocukluk dizisi hakkında alınana karar dizinin sevenlerini meraklandırdı!

Medyapım tarafından projelendirilen Çocukluk dizisinin final yapacağı konuşuluyor. Fox Tv'de yayınlanan bir yetimhane dizisi olan Çocukluk final mi yapıyor? Erdal Beşikçioğlu ve Burcu Özberk'in başrolde olduğu Çocukluk dizisi, çocuk oyuncuların başarılı performansalarıyla dikkatleri üzerine çekmişti. Fox Tv'de cuma akşamları yayınlanan Çocukluk dizisinin 11. Bölümde final yapacağı iddia edildi.

Çocukluk dizisi reyting kurbanı mı oldu?

Ali Kaan Umut Evi adı verilen bir kimsesiz çocuklar yurdunda geçen Çocukluk dizisi, Erdal Beşikçioğlu'nun oyunculuğu ve küçük yıldızların performansıyla sıra dışı bir dizi olarak ekran macerasına başlamıştı. Umut evinde kalan çocukları evlat edindirmek isteyen Mahir ve sosyal hizmet görevlisi Ayşegül'ün çocukların hikayeleri ekseninde yakınlaşması ve Mahir'in eski hayatı seyirciyi ekrana bağlıyordu. Çocukluk dizisi Fox Tv'de cuma akşamları yayınlanıyor. Atv'de yayınlanan Hercai, Tv8'de yayınlanan Kırmızı Oda, Star Tv'de yayınlanan Ramo gibi çok izlenen dizilerle aynı gün yayınlanan Çocukluk dizisi iki hafta üst üste reyting sıralamasında ilk 10'a giremedi. Reyting yarışına yenilen Çocukluk dizisi için bu sebeple final kararı alındığı iddia edildi.

Çocukluk dizisi ne zaman final yapacak?

Ekran macerasına yeni başlayan ve çok merak edilen Akrep dizisi de cuma akşamları yayınlanan iddialı dizilerden biri oldu. AB reyting sıralamasında ilk bölümüyle 3. Sıraya yerleşen Akrep dizisinin de Çocukluk reytinglerine etki edeceği düşünülüyor. Ekran yarışına başarılı başlayan fakat istenen reytinge ulaşamayan Çocukluk dizisinin 9. Bölümü yayınlanmıştı. Birsen Altuntaş'ın haberine göre Çocukluk dizisi 11. Bölümde ekrana veda edecek. Sevilen dizi Çocukluk 9. bölümde Mavi Mahir'in babası olamayacağına ikna olmaya başlamıştı. Gülay ve Mahir çocukları için bir arada bulunmak ve birbirine yardım etmek durumundaydı. Demet ise Ali Kaan'dan vazgeçmeyecek. Demet'in Ali Kaan'ı bulması an meselesidir. Ali Kaan Umut Evi'ndeki çocukların hikayelerinin anlatıldığı Çocukluk dizisinin 11. Bölümde final yapacağı iddiası ise dizinin takipçilerini üzdü. Çocukluk dizisi ekran macerasına 11. Bölümde veda etmeye hazırlanıyor.

12-12-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar