Mucize Doktor’un Ali Vefa’sı Taner Ölmez en büyük sorunu açıkladı!

Mucize Doktor’un Ali Vefa’sı Taner Ölmez en büyük sorunu açıkladı!
Mucize Doktor dizisinde Ali Vefa karakteriyle dikkat çeken Taner Ölmez, bir söyleşiye katıldı. Söyleşide en büyük sorunu açıkladı!

FOX TV ekranlarını kasıp kavuran Mucize Doktor dizisinin başrolünü üstlenen Taner Ölmez, Mediacat'in sorularını yanıtladı. İnsanlarda farkındalık yaratan Mucize Doktor dizisinde rol alan başarılı oyuncu, set dışında da oldukça güzel şeylere kafa yoruyor. Geçen yıl Finish ve National Geographic ortaklığı sonucu susuzluk sorunu ve dünyamızı bekleyen büyük tehlikelere parmak basılmıştı. Taner Ölmez ise projenin hikaye anlatıcılığını üstlenmişti. Yapılan söyleşide doğa, mevsim değişikliği, küresel ısınma ve su sorunu gibi gezegenimiz için büyük önem taşıyan konulara değinildi. Söyleşide insanlığın en büyük sorununu açıklayan Taner Ölmez, böylesi konularla ilgili olduğu için takdir topladı. Öte yandan kendisiyle ilgili merak edilen pek çok soruyu da yanıtladı. İşte Taner Ölmez'in Mediacat'ten Tuğba Dülger Özöğretmen yaptığı söyleşinin dikkat çeken kısımları;

"Çok büyük bir sorunumuz var"

Tuğba Dülger Özöğretmen: Gezegenin geleceğine yönelik endişeleri taradığınızda, yoksunluğuna en fazla kafa yorduğunuz şey ne?

Taner Ölmez: Ozon deliniyor, küresel ısınma var, mevsimler birbirine girdi. Bunların hepsini biliyordum elbette ama bu kadar yakından deneyimlememiştim. Suya muhtaçlığımızı, dünyada su savaşları yapıldığını, suyun altından daha değerli olduğunu, birbirlerinin suyunu kesen ülkeler olduğunu biliyordum ama yine de olayın ciddiyetinden bu kadar haberdar değildim. Suyun hikâyesini öğrendim. Önümüzde duran felaketi, bu zamana kadar anlamamışım belki de… Çok büyük bir sorunumuz var. Bu sorunla yüzleştikten sonra da hayatımda birçok şey değişti.

"Mucize Doktor işinin bana gelmesi için evrene mesaj yolladım"

Tuğba Dülger Özöğretmen: Mucize Doktor popülerlik bakımından bir eşik oldu. Bu eşikten atlamak gelecek planlarınızda neleri değiştirdi?

Taner Ölmez: Ben hayatı akışına bırakarak yaşıyorum, kafamda çok net planlar yok. Mucize Doktor işinin bana gelmesi için evrene mesaj yolladım. En azından şöyle bir çabam oldu, gelen her işe girmedim. Durdum, okudum, bekledim, dinlendim, spor yaptım. Ruhen ve fiziken sağlıklı kalmaya çalıştım. Sonra birgün telefonum çaldı. Böyle bir iş var dediler. Okudum ve dedim ki, bu işi düşünenden Allah razı olsun. Okuduğum herhangi bir hikâyeden fazlası vardı burada. Sosyal sorumluluk projesi tadında bir şeydi. Olursa çok güzel olur dedim ve çalışmaya başladım. Her şey süreçte gelişti. Bu iş çok izlendi, sonrasında ne yaparım diye bir düşüncem olmadı.

07-02-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar