Mucize Doktor’un Doktor Ali’si Taner Ölmez Nişanlandı!

Mucize Doktor’un Doktor Ali’si Taner Ölmez Nişanlandı!
Doktor Ali Vefa nişanlandı. Başarılı oyuncu Taner Ölmez yine kendisi gibi oyuncu olan ve Tutunamayanlar’da İrem karakterini canlandıran Ece Çeşmioğlu ile nişanlandı.

Bu sezonun en başarılı yapımlarından olan ve Fox Tv’de Perşembe akşamları yayınlanan Mucize Doktor’un başarılı oyuncusu Taner Ölmez seyirci tarafından çok sevilen oyunculardan biri oldu. Perşembe akşamları yayınlanan ve adeta fenomen olan dizide otizm ve savand sendromlu birini canlandıran ve sosyal ilişki konusunda yetersiz ancak mesleki alanda inanılmaz derecede başarılı olan Doktor Ali Vefa’yı canlandıran Taner Ölmez bu karakteri o kadar güzel ve başarılı canlandırdı ki seyirciye bu hastalığı tam anlamıyla geçirdi. Seyirci otizmli birinin yaşantısına şahit oldu ve böyle birileri olduğu zaman ne yapacağını az da olsa öğrendi. Dizi ayrıca o kadar çok başarılı oldu ki reyting rekorları kırdı. Doktor Ali Vefa’yı canlandıran oyuncu Taner Ölmez dizinin tatilde olduğu bu dönemde uzun bir süredir birlikte olduğu kız arkadaşı yine kendisi gibi oyuncu Ece Çeşmioğlu ile nişanlandı. İşte detaylar!

Taner Ölmez & Ece Çeşmioğlu

Mucize Doktor’un başarılı doktoru Ali Vefa ve TRT 1 ekranlarında yayınlanan absürd komedi dizisi Tutunamayanlar’ın İrem’i Ece Çeşmioğlu bir süredir devam eden ilişkilerinin adını koyarak evlenme konusunda ilk adımı attılar ve nişanlandılar. Çiftin nişan töreni aile arasında yapılırken nişana koronavirüs sebebiyle az sayıda davetli katıldı. Çiftin nişanına arkadaşları Erkan Avcı, Ferit kaya’da katılarak aile ile birlikte fotoğraf çektirdiler. Uzun süredir birlikte olan çift evlenmeye karar vermişler ve Taner Ölmez Ece Çeşmioğlu’na kış ayında yurtdışında Brugge şehrinde evlenme teklif etmişti. Çiftin ne zaman evlenecekleri ise şimdilik bilinmiyor.

Ece Çeşmioğlu Kimdir?

Başarılı ve genç oyuncu Taner Ölmez ile nişanlanan ve helen TRT 1 ekranlarında yayınlanan Tutunamayanlar adlı dizide İrem karakterini canlandıran Ece Çeşmioğlu 1990 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Çeşmioğlu ilk orta ve lise eğitiminin ardından Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Şu ana kadar pek çok yapımda rol alan güzel oyuncunun rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır. Tutunamayanlar, Yuvamdaki Düşman, Söz, Yüz Yüze, Muhteşem Yüzyıl Kösem: Bağdat fatihi 4. Murad, Kalbim Yangın yeri, Yaz’ın öyküsü, Firar, Öyle Bir geçer zaman ki, Eyvah halam, İki Aile, Gümüş.

08-06-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar