Hilal Özdemir, Hazım Körmükçü'nün son açıklamalarına sert tepki gösterdi!

Hilal Özdemir, Hazım Körmükçü'nün son açıklamalarına sert tepki gösterdi
Hilal Özdemir, Hazım Körmükçü’nün son açıklamalarına sert tepki gösterdi ve yeni açıklamalar yaparak Körmükçü hakkında yeni iddialar ortaya attı.

Hilal Özdemir ve Hazım Körmükçü arasında sular durulmuyor. Hilal Özdemir’in 14  yıl evli kaldığı eski eşi Hazım Körmükçü, Özdemir’in kendisini nafakayı ödememekle ve kendisini mağdur etmekle suçladığını fakat aylardır iş bulamadığını söylemişti. Nafaka parasını ödeyebilmek için şoförlük yapmaya başlayacağını belirtmişti. Sadece 2 defa nafakayı geciktirdiğini söyleyen Körmükçü, imkanı olsa çocuklarını mağdur etmeyeceğini sözlerine ekledi. Körmükçü’nün eski eşi Özdemir ise bu sözler karşısında yazılı açıklama yaparak Körmükçü’ye cevap verdi. Hilal Özdemir daha önce canlı yayında ağlayarak çok zor durumda olduğunu belirtmişti ve birçok kişi Özdemir'in yardımına koşmuştu.

Çocuklarımın babasının sözleri beni yaraladı

Özdemir durumundan haberdar olup kendisine yardım eden herkese teşekkür ederken şu açıklamayı yaptı; "Sıkıntıma merhem olan bu birbirinden değerli katkıların ezikliğini daha içime sindirememişken maalesef çocuklarımın babası bir TV kanalında  yaptığı röportajda söylediği asılsız beyanlarıyla beni ve çocuklarımı inanılmaz bir şekilde yaraladı ve incitti." Ünlü halk müziği sanatçısı Hilal Özdemir tarafına isnat edilen hususlardan dolayı açıklama yaptığı belirtirken, "14 yıllık evliliğimiz boyunca eski kayın pederim bana ‘kızım kazanırken para biriktir’ demiş,  ben de 'varken dibine kadar yaşarım, yoksa avuç açarım' demişim. Bu çamur at izi kalsın anlayışı ile yaptığı, son derece çirkin, aşağılayıcı, yalan ve uydurma ifade ile hem beni, hem de çocuklarımı toplum içinde küçük düşürmeye çalıştığı açıkça görülmektedir. Hazım Körmükçü’nün babasıyla aramızda öyle bir diyalog asla geçmediği gibi, bu ifade ne benim tarzım, ne de dünya görüşümdür. Bu yalan ve beni küçültücü ifadeleri kendisinin kaybettiği prestijini tekrar kazanabilmek için başvurduğu bir savunma mekanizmasıdır, acı bir karalama kampanyasıdır" ifadelerini kullandı.

Tek eksikleri sevgi dolu, ilgili bir baba figürü

Hazım Körmükçü'nün çocuklarıyla ilgili dile getirdiği iddialar hakkında da açıklama yapan Hilal Özdemir, "Çocuklarını aradığını ancak benim onları babalarına karşı doldurduğumu ve kendisiyle görüştürmediğimi ifade etmiştir. Benim oğlum 17 yaşında kızım ise 14 yaşında ve ikisi de son derece zeki ve olayların farkında olan kendi kararlarını kendisi verecek kadar özgür ve bilinçli, akıllı çocuklardır. Tek eksikleri sevgi dolu, ilgili bir baba figürüdür. Elbette kimseye zorla babalık yaptıramayız. Çünkü bu duygunun insanın içinde olması gerekir. Oğlum ve kızımla göğüslediğimiz onca yokluğu, birebir yaşadığımız travmaları, harçlıksız geçirdikleri okul günlerini, o kadar yürekten yaşamışlar ki, çocuklarımın bu duygularını baskı altına almak hangi annenin başarabileceği bir olaydır. Sorarım size?” diye ifadede bulundu. Ünlü oyuncu Hazım Körmükçü ve Hilal Özdemir arasında süren karşılıklı iddialara bu açıklama ile bir yenisi daha eklenmiş oldu.

09-06-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar