Müge Anlı 13 yaşındaki Sıla bulundu mu?

Müge Anlı 13 yaşındaki Sıla bulundu mu?
Müge Anlı 13 yaşındaki Sıla bulundu mu? Müge Anlı Sıla tecavüz mü edildi? Müge Anlı 05 Mart 2021 canlı izle. Müge Anlı izle.

Atv ekranlarının gündüz kuşağı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, hafta içi hergün yayınlanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz gün  24 şubat günü kayıplara karışan 13 yaşındaki Sıla'nın annesi Güler Uysal, programa katılmıştı. Müge Anlı 13 yaşındaki Sıla bulundu mu? Kızına bir an önce kavuşmak isteyen anne, Müge Anlı'dan yardım istemişti. Peki 13 yaşındaki Sıla bulundu mu? Müge Anlı kayıp Sıla bulundu mu? İşte Müge Anlı 13 yaşındaki Sıla ile ilgili tüm gelişmeler...

Müge Anlı 13 yaşındaki Sıla bulundu mu?


Mersin ilimizde 24 şubat günü kayıplara karışan 13 yaşındaki Sıla' dan haber alınamıyordu. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kızını arayan Güler Uysal, kızının defalarca amcasının oğlu tarafından cinsel istismara uğratıldığını ifade etmişti. Müge Anlı ise iddialara karşılık kızı ortaya çıkarmaları konusunda uyarmıştı. Ardından Mersin emniyeti harekete geçti ve canlı yayında Sergen Uysal'ı gözaltına aldı. Yine canlı yayın esnasında 13 yaşındaki Sıla bulundu.

Sıla'nın bulunmasının ardından ise Sergen Uysal'ı annesi canlı yayına bağlandı. Müge Anlı'nın,' Hanımefendi, 25 yaşında kafasında saç kalmamış koca adam 13 yaşındaki bir kızla yazışamaz. Bir başın öne eğilsin, bir özür dile bu aileden, oğlum yaptı ben özür dilerim de' sözlerine 'Özür dilemeyeceğim' karşılığını veren Sergen Uysal annesi Müge Anlı'ya çileden çıkardı. Müge Anlı ise,' İyi o zaman senin gibi annenin böyle çocuğu olur derim ben de, alın yayından' dedi.

Alınan bilgilere göre 13 yaşındaki Sıla, daha önce de amcasının oğlu tarafından cinsel istismara uğramıştı. Müge ANlı ile tatlı Sert programında yaşanan son dakika gelişmesi ile Sıla'nın bulunduğu haberini aldık. 13 yaşındaki Sıla'nın tecavüze uğradığı hakkında iddialar yer almakta. 

Müge Anlı kimdir?

1973 yılında dünyaya gelen Müge Anlı, İstanbul doğumludur. Marmara üniversitesi İletişim Fakültesi'nde eğitimini tamamlayan Müge Anlı, halen eğitim hayatına devam etmektedir. Günümüzde Atv ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programını sunmaktadır.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı hafta içi her gün 10:00'da sizlerle olmaya devam ediyor.

04-03-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar