Şarkıcı Lara Dudaklarını Küçülttü

Şarkıcı Lara Dudaklarını Küçülttü
Ünlü şarkıcı Lara büyük dudaklarından rahatsız olduğu gerekçesiyle dudak küçültme operasyonu yaptırdı. Lara’nın dudaklarına 30 dikiş atıldı.

Magazin basınında ve sosyal medyada bugün yer alan bir haber okuyan herkesi çok şaşırttı ve bir o kadar da şok etti. Ünlü şarkıcı Lara ile ilgili bu haber şarkıcının dudaklarını küçülttüğünü okurlara ve takipçilere duyuruyordu. Sık sık estetik operasyonlarıyla gündeme gelen şarkıcı Lara bu sefer dudaklarını küçültme operasyonu yaptırdı ve bu da magazin basınında oldukça geniş yer buldu. Dudaklarını küçülttüren ve 30 dikiş attıran şarkıcının yeni hali ise arkadaşına gönderdiği fotoğraflarla ortaya çıktı. Estetik yaptıranların pek çoğunun dudaklarını büyüttüğü bu günlerde Lara’nın dudaklarını küçülttürmesi ise herkeste şaşkınlık yarattı. İşte haberin detayları!

Dudaklarına 30 Dikiş Atıldı

Magazin basınında sık sık estetik operasyonlarıyla gündem olan ünlü şarkıcı Lara bu sefer yine estetik operasyonuyla gündem oldu. Şarkıcı Lara bu sefer dudaklarını küçültme operasyonu geçirdi ve dudaklarına 30 dikiş atılarak küçültülme operasyonu yapıldı. Büyük dudaklarından rahatsız olan Lara bunun için ameliyat masasına yatarak dudak küçültme operasyonu yaptırdı. Operasyon sırasında şarkıcının dudaklarına 30 dikiş atılarak küçültme işlemi yapıldı. Ünlü isim operasyon sonrası bir süre yemek yemekte ve konuşmakta güçlük yaşadı. Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan ünlü isim “sonunda dudaklarım küçüldü” ifadelerini kullandı. Ünlü ismin sevenleri şarkıcının bu halini de beğenerek geçmiş olsun dileklerini dile getirdiler.

500 Bin TL Karşılığında Saçlarını Sigorta Ettirdi

Ünlü isim şarkıcı Lara geçtiğimiz günlerde de radikal bir karar almış ve saçlarını sigortalatacağını belirtmişti. Ünlü şarkıcı tamamen doğal ve uzun olan saçlarını sigortalatmak için adım atmış ve saçlarını 500 bin TL karşılında sigortalatmaya karar vermişti. Daha önce hiç estetik yaptırmadığını dile getiren ünlü isim bisiklet binerek ve spor yaparak zayıf kaldığını belirtmişti. Asıl Adı Fatma Nur Ergüder olan ve Lara sahne adıyla bilinen ünlü isim 19 Mart 1979 yılında Kırıkkale’de dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından şarkıcılığa adım atan ünlü isim ilk albümünü 5 Haziran 2003 yılında çıkarmıştır. Şu ana kadar pek çok şarkıya imza atan Lara’nın Işık, Adam Gibi Adam ve Yadigar adında üç albümü bulunmaktadır.

04-03-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar