Ünlü Türkücü Yavuz Bingöl Teşkilat Dizisinde Rol Alıyor

Ünlü Türkücü Yavuz Bingöl Teşkilat Dizisinde Rol Alıyor
TRT 1 ekranlarında 7 Mart akşamı ilk bölümüyle ekrana gelen Teşkilat adlı diziye ünlü türkücü ve oyuncu Yavuz Bingöl’de dahil oldu.

TRT 1 ekranlarında yayına girmek için artık gün sayan ve tanıtımları seyircide heyecan yaratan yeni dizi Teşkilat 7 Mart Pazar akşamı ilk bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. İddialı konusu ve tanıtımıyla daha şimdiden merak uyandıran ve reytinglerde kanalın yeni bir reyting şampiyonu olacağı konuşulan teşkilat bir casusluk ve gerilim dizisi olarak dikkat çekiyor. TİMS&B Yapım tarafından hazırlanan ve oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizi aynı zamanda Ankara’da çekilen ve bu güne kadar en büyük prodüksiyon olmasıyla da öne çıkıyor. Dizi MİT’in kale olarak adlandırılan yerleşkesinde de çekimler yaptı ve bu görüntüler ilk kez Teşkilat dizisiyle ekranlara gelecek. Dizinin oyuncu kadrosunda Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtcu, Mesut Akusta ve Ezgi Eyüboğlu gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Son gelen haber ise diziyi heyecanla bekleyenleri bir kez daha meraka sürükledi. Dizide yeni bir karakter olarak Tespihçi Adem giriyor. Tespihçi Adem’i ise ünlü türkücü ve oyuncu Yavuz Bingöl Canlandırıyor.

Tespihçi Adem (Yavuz Bingöl) Teşkilat’ta!

TRT 1 ekranları şu sıralar yeni bir diziyi seyirciyle buluşturmaya hazırlanıyor. 7 Mart Pazar akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek olan teşkilat Dizisinin tanıtımları yayınlanıyor ve seyirci diziyi merakla bekliyor. Heyecanlı ve gerilimli sahneleriyle dikkat çeken dizi bir gizli servis dizisi olarak hazırlanıyor. Ülkemizde SİHA üreten bir yere yapılan terör saldırısı sonrası olayı araştırmak için MİT içinden hazırlanan özel bir ekibin yaşadıklarını anlatan hikaye oldukça merak uyandırmış durumda. Pek çok usta oyuncunun yer aldığı diziye son olarak Tespihçi Adem karakteri dahil oldu. Ünlü türkücü ve oyuncu Yavuz Bingöl tarafından canlandırılacak olan tespihçi Adem Mit’in eski bir personelidir ve kod adı Tespihçi’dir. Tespihçi özellikle Mit’in akıl hocası olarak ön plana çıkmaktadır.

Yavuz Bingöl Kimdir?

TRT 1 ekranlarında Pazar akşamı ilk bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanan Teşkilat adlı dizide Tespihçi Adem Karakterine hayat verecek olan Yavuz Bingöl 7 Ekim 1964 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve liseyi bitirdikten sonra müziğe yönelen Yavuz Bingöl bu güne kadar pek çok albüme imza attı. Seslendirdiği türkülerle pek çok kişinin sevgisini kazanan isim aynı zamanda oyunculukta yapmaktadır. Yavuz Bingöl’ün rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır.

·         Sevda Kuşun Kanadında

·         Aşk Zamanı

·         Dar Elbise

·         Aşk Sana Benzer

·         Sev Beni

·         Karagül

·         Mevsim Çiçek Açtı

·         Yangın Var

·         72. Koğuş

·         Zerda

·         O Şimdi Asker

·         O Şimdi Mahkum

04-03-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar