Müge Anlı, Adem Bozkurt ölü bulundu!

Müge Anlı, Adem Bozkurt ölü bulundu!
Müge Anlı, Adem Bozkurt ölü bulundu! 5 gündür kayıp olan Adem Bozkurt, ölü olarak bulundu. İşte Adem Bozkurt ile ilgili detaylar

Ekranların en iddialı programları arasında yer alan Müge Anlı ile Tatlı Sert, yine bir kayıp olayını daha açıklığa kavuşturdu. Müge Anlı'nın eşsiz sunumu ile ekranlara gelen program günümüze dek faili meçhul cinayetleri ve kayıpları açıklığa kavuşturmaya devam etmiştir. Hafta içi hergün Atv kanalında 10:00'da yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert, bugün yayınlanan programın ardından bir cinayetin daha açıklığa kavuşmasını sağladı.

5 gün önce evden çıktıktan sonra haber alınamayan Adem Bozkurt'un eşi Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılarak eşini bulmak için yardım istemişti. Eşinin arkadaşları canlı yayına bağlanmış ve bildiklerini anlatmışlardı. Samsun'a yaşanan olayda Adem Bozkurt, evinden çıktıktan sonra aracını bir yol kenarına bırakıp başka bir araca bindiği bilgisi alınmıştı. Ancak daha sonra kendısınden bir daha haber alınamayan Adem Bozkurt'un ailesi dört gözle iyi bir haber bekliyordu. 48 yaşındaki Adem Bozkurt'un kaybı için soruşturma başlatan İlçe Jandarma ekibinden acı haber bugün geldi. Yapılan aramalar sonucunda bir mahallede göğsünden silah ile vurulmuş bir erkek cesedine ratlandığı öğrenildi. Otopsi raporunda ise cesedin Adem Bozkurt'a ait olduğu öğrenildi. Alınan bilgilere göre Adem Bozkurt'un 10 gün önce kumar yüzünden kavga ettiği öğrenilmiş. Cinayet ile ilgili bir şüpheli gözaltına alındı. 48 yaşındaki Adem Bozkurt'un cesedi otopsi yapılmak üzere Trabzon Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Adem Bozkurt'un yakınlarının programa başvurmasından sonra arkadaşları canlı yayına bağlanmış ve bir kız arkadaşı olduğunu ancak daha fazla bilgilerinin olmadığını söyelemişlerdi. Ancak daha sonra alınan bilgilere göre Adem Bozkurt'un 10 gün önce kumar yüzünden kavga ettiği öğrenilmişti.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı hafta içi her gün 10:00'da ekranlara gelmeye devam ediyor.

Müge Anlı kimdir?

19 Aralık 1973 yılında dünyaya gelen Müge Anlı, eğitimini Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde tamamlayan hala eğitimine devam etmektedir. İlk olarak Dobra Dobra ile ekranlara gelen Müge Anlı, günümüzde ise Müge Anlı ile Tatlı Sert programını sunmaktadır. 2008 yılında gazetesi Burhan Akdağ ile evlenen Müge Anlı'nın 1 kızı vardır.

10-03-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar