Şarkıcı Kutsi evlendi! İşte nikahtan görüntüler

Şarkıcı Kutsi evlendi! İşte nikahtan görüntüler
Şarkıcı Kutsi evlendi! İşte nikahtan görüntüler. Şarkıcı Kutsi, rol arkadaşının annesi ile evlendi. Kutsi evlendi mi? Kutsi kimdir?

TRT 1 ekranlarının sevilen Dizisi Gönül Dağı yepyeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Birbirinden başarılı oyuncuların yer aldığı Gönül Dağı dizisine yepyeni bir isim daha katıldı. Yönetmen koltuğunda Yahya Samancı'nın yer aldığı dizinin başrollerini Berk Atan ve Gülsüm Ali İlhan üstlenirken oyuncu kadrosunda ise, Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Erdal Cindoruk, Ali Düşenkalkar, Yavuz Sepetçi, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Nuri Gökaşan, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Nazlı PınarKaya, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Utku Ateş, Halil Balkanlar, Çiğdem Aygün ve Şebnem Dilligil gibi oldukça başarılı isimler yer almaktadır. Geleneklerimizi, değerlerimizi ve imkansız aşkın en güzel ve samimi bir şekilde anlatıldığı Gönül Dağı dizisine yepyeni bir isim daha eklendi. Gönül Dağı kadrosunda Fadime karakterini canlandıracak olan Cemre Melis Çınar oyuncu kadrosuna dahil oldu. Magazin dünyasından uzak bir ilişki sürdürmeyi başaran Kutsi, bu seferde sessiz bir şekilde nikah kıydı. İşte Kutsi'nin nikahından detaylar..
Bir süredir oyuncu arkadaşının annesi ile aşk yaşayan Kutsi, evlilik için hazırlıklara başlamıştı. Kutsi ve Poyraz Ar'ın annesi Gaziantep'e sade bir nikah kıymayı tercih etti. Kutsi'nin nikahından görüntüler... 

Kutsi kimdir? 
16 Mart 1973 yılında dünyaya gelen Kutsi, Malatya doğumludur. Müzisyenliğin yanı sıra oyunculuğa da adım atan Kutsi, bir çok başarılı dizide rol almıştır. Doktorlar dizisi ile ün kazanan Kutsi, günümüzde Benim Adım Melek dizisinde rol almaktadır.

Benim Adım Melek oyuncuları

Kutsi ve Nehir Erdoğan'ın başrollerini paylaştığı Trt1 dizisi Benim Adım Melek oyuncu kadrosunda, Mehmet Çevik,Mustafa Mert Koç, Rabia Soytürk, Kaan Çakır, Ece Özdikici, Zeyno Eracar, Nizam Namidar, Zeynep Özder Birde, Ulvi Kahyaoğlu, Hande Kaptan, Muharrem Türkseven, Poyraz Ar gibi oldukça başarılı isimler yer almaktadır.

Poyraz Ar kimdir?

8 Mart 2013 yılında dünyaya gelen Poyraz Ar, İstanbul doğumludur. İlköğretim eğitimi almaya devam eden Poyraz Ar, aynı zamanda Trt1 kanalında yayınlanmaya devam eden Benim Adım Melek dizisinde rol almaktadır. Dizide Seyit Ali karakterine hayat vermektedir.

Benim Adım Melek dizisi her çarşamba yepyeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor.

10-03-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler