Müge Anlı canlı yayında çıldırdı! 'Sana bir yumruk atarım...'

Müge Anlı canlı yayında çıldırdı! 'Sana bir yumruk atarım...'
Müge Anlı canlı yayında çıldırdı! 'Sana bir yumruk atarım...' seyirciyi yayından kovdu. Müge Anlı canlı yayında izleyiciyi kovdu.

Atv ekranlarının gündüz kuşağı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, hafta içi her gün 10:00'da yayınlanmaya devam ediyor. Birbirinden esrarengiz olayları çözüme kavuşturan ve kayıpları aileleriyle buluşturan program Müge Anlı ile Tatlı Sert, bugün yayınlanan programda sinir küpüne döndü. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bugün neler yaşandı? Müge Anlı ile Tatlı Sert 9 Şubat Salı günü izle. Müge Anlı ile Tatlı Sert 9 Şubat neler yaşandı? Atv Müge Anlı ile Tatlı Sert izle.

Faili mechul cinayetlerin açığa kavuşmasını ve kayıpların ortaya çıkasını sağlayan Atv kanalının eşsiz programı Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bugün, Davut Kıranlı kayıp olan eşini aramak için programa katıldı. Eşinin kaçtığını değilde kaçırıldığını düşünen Davut Kıranlı, eşine ulaşmak için Müge Anlı'dan yardım istedi. Şoförleri Muammer Cambaz'dan şüphelendiğini iddia eden Davut Kıranlı eşine kavuşmak istiyor. 3 ay önce karısı Sevgi Kıranlı' kaybolduğunu söyledi. Çocuklarını ve 4 torununu evde bırakıp şoförü Muammer ile kaçan Sevgi Kıranlı'nın ardından Muammer beyin eşi Semiha Cambaz canlı yayına katılarak eşinin kayıp olduğunu ve onu aradığını söyledi. Yayın esnasında telefon aracılığı ile bağlanan Muammer beyin tanıdığı canlı yayında söyledikleri ise Müge Anlı'yı çıldırttı. 

Müge Anlı canlı yayında çıldırdı! 'Sana bir yumruk atarım...'

'Muammer karısını dövemez, korkar. Dövmüşse de kadın hak etmiştir de dövmüştür.' sözlerini kullanan adama Müge Anlı ise, 'Sen kimsin de karını dövme hakkını kendinde buluyorsun! Sana bir yumruk atarım, bir de yer çarpar. Alın şunu yayından' diyerek canlı yayından kovdu.

20 gündür yanlarında çalışan Muammer bey ile çocukları ve torunlarını evde bırakarak kaçan Sevgi Kıranlı'nın izine henüz rastlanamadı.

Ekranların faili mechul cinayetlere ve kayıplara açıklık getiren, bir çok sosyal sorumluluk projesi ile adından söz ettiren programı Müge Anlı ile Tatlı Sert programı hafta içi her gün 10:00'da Atv ekranlarına gelmeye devam ediyor.

Müge Anlı kimdir?

1973 yılında dünyaya gelen Müge Anlı İstanbul doğumludur. Eğitimini tamamladıktan sonra, ilk olarak Dobra Dobra programı ile ekranlara gelmeye başlamıştır. 2008 yılında Müge Anlı ile Tatlı Sert programını sunmaya başlayan Müge Anlı'nın bir kızı vardır.

09-02-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar