Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz neden yok?

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz neden yok?
Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz neden yok? Atv 9 Şubat Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz neden yok? Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm ne zaman?

Televizyon dünyasının uzun soluklu dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, yepyeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz neden yok? Yeni bölümün yayınlanmasının ardından gözler gelecek hafta yayınlanacak olan bölümün fragmanını beklemeye başlıyor. Ancak geçtiğimiz hafta yayınlanan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 181. yeni bölümün ardından yeni bölüm fragmanı yayınlanmamıştı. Dizi takipçileri ise neden fragmanının yayınlanmadığını merak ederken bu hafta Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yayınlanmayacağını öğrendik. Peki Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz neden yok?

Atv dizisi deyince ilk akla gelen Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, 182. yeni bölüm merakla bekleniyordu. Ancak bu hafta Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümün yayınlanmayacağını öğrendik. Seyircisinin Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam yok mu? sorusunun üzerine dizinin neden yayınlanmadığına dairbir araştırma yaparak siz değerli ziyaretçilerimizi aydınlatmak istedik. Peki Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz neden yok?

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu hafta neden yok?

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 9 Şubat Salı akşamı 182. yeni bölümü ile ekranlara gelemeyecek. 9 Şubat Salı akşamı gerçekleşmesi beklenen Fenerbahçe - Başakşehir Türkiye Kupası Çeyrek final mücadelesi Atv ekranlarında olacak. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin ise gelecek hafta yepyeni bölüm ile sizlerle olması bekleniyor.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde neler yaşandı?

Ceylan Çakırbeyli'nin Cihan'ı öldürmesinin ardından, Hızır Çakırbeyli ise Ceylan için endişelenmeye başlar. Kaya'nın da ölmesi ile bu sefer İdris reis tüm kinini Hızır Çakırbeyli ve Haşmet Façalı çıkarmak ister. Bu sebeple yeni bir düşman edinen Çakırbeyli, ailesini korumak için yeni tedbirler almak zorundadır. Ardından Yaman'ın yaptığı atak Façalılar ve İdris Reis arasında bir kıvılcım daha yaratır.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncuları kimler?

Başrolerini Oktay Kaynarca'nın üstlendiği, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba, Sabina Toziya, Tarık Ünüoğlu, Sevinç Kıranlı, Deniz Çakır, Yalcin Hafizoğlu, Sevil Akı Saner, Kenan Çoban, Savaş Özdemir, Sanem Çelik gibi oldukça başarılı isimler yer almaktadır.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi her hafta Salı akşamları 20:00'da seyircisi ile buluşmaya devam ediyor.

 

09-02-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar