Yılmaz Güney’in Eşi Fatoş Güney’den Flaş İtiraf!

Yılmaz Güney’in Eşi Fatoş Güney’den Flaş İtiraf!
Türk Sineması’nın Taçsız Kral lakaplı sevilen oyuncusu merhum Yılmaz Güney hakkında eşi Fatoş Güney şaşırtan açıklamalarda bulundu.

Türk sinemasının en önemli oyuncularından biri olan ve hakkında her dönem çeşitli söylentiler çıkan, kimi kesimin şiddetle sevip desteklediği kimi kesimin de sevmediği ve yerden yere vurulduğu isimlerden biri olan Yılmaz Güney hakkında son açıklamaları Güney’in eşi Fatoş Güney yaptı. Türk Sinemasında Taçsız Kral lakabıyla anılan ve rol aldığı filmlerde büyük bir sevgiyle karşılanan Yılmaz Güney’in eşi Fatoş Güney’in yaptığı açıklamalar özellikle sosyal medyada çok ses getirdi. Her dönem tartışılan isimlerden olan Yılmaz Güney hakkında yaptığı açıklamalarla magazin ve sosyal medyaya damgasını vuran Fatoş Güney Yılmaz Güney’in kendisine bir daha evlenme dediği için onun ölümünden sonra bir daha kimseyle evlenmediğini açıkladı. Güney hakkında başka açıklamalarda da bulunan Fatoş Güney sosyal medya ve magazin basınında büyük şok yarattı. İşte Fatoş Güney’in ses getiren açıklamaları!

Fatoş Güney: Bir Daha Evlenme Dedi!

Bir kanalda programa katılan ünlü sinema oyuncusu Taçsız Kral Yılmaz Güney’in eşi Fatoş Güney ölen eşi Yılmaz Güney hakkında birbiriden ilginç ve çarpıcı açıklamalarda bulundu. Fatoş Güney Yılmaz Güney öldükten sonra bir daha evlenmediğini dile getirerek bunun ünlü ismin kendisine vasiyeti olduğunu belirtti. Fatoş Güney Yılmaz Güney öldükten sonra sudan çıkmış balığa döndüğünü belirterek sonrasında tekrar aşık olduğunu ama yanlış anlaşılmaktan korktuğunu ifade etti. Fatoş Güney açıklamasında “asla hiç kimse benim seni sevdiğim kadar sevmeyecek ve evlenme demişti. Bir vasiyetti bu benim için. O söylediği için değil ben de kendimi evlilik müessesesinde görmek istemediğim için evlenmedim” ifadelerini kullandı.

Yılmaz Güney Huzurlu Biri Değildi!

Fatoş Güney programda yaptığı açıklamalarda Yılmaz Güney’in bilinmeyen başka bir yönünü de anlattı. Fatoş Güney açıklamalarında Yılmaz Güney’i hayatına giren başka kimseyle kıyaslamadığını söyledi. Fatoş Güney Yılmaz Güney’den önce daha huzurlu ilişkiler yaşadığını dile getirerek Yılmaz Güney hakkında şu ifadeleri kullandı; “onun gibi demeyelim de başka türlü diyelim. Mesela ben Yılmaz’la çok huzurlu oldum diyemem. Kendisi huzurlu bir insan olmadığı için” ifadeleriyle Yılmaz Güney’in bilinmeyen bir yönünü ve ilişkilerine yansımasını anlattı.

09-02-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar