Müge Anlı Doğum Gününde Ölümden Döndü!

Müge Anlı Doğum Gününde Ölümden Döndü!
Ünlü sunucu dün hem programının 3.000. bölümünü hem de kendisinin 49.  doğum gününü kutladı.Çok önemli bu gününde büyük bir hayati tehlike atlattığını canlı yayında kendisi anlattı

Müge Anlı trafik kazası mı geçirdi? Müge Anlı İle Tatlı Sert devem edecek mi? Müge Anlı kurtuluşunu neye bağladı? Müge Anlı İle Tatlı Sert’ te kanser hastası Tuğba’ya kim 150 bin TL’ lik yardım etti?

Müge Anlı Doğum Gününde Ölümden Döndü!

Ünlü sunucu dün hem programının 3.000. bölümünü hem de kendisinin 49.  doğum gününü kutladı. Fakat çok önemli bu gününde çok büyük bir tehlike atlattığını canlı yayında kendisi anlattı. Müge Anlı “ Dün, sonu çok kötü olacak bir kaza atlattım! dedi

Ailesinin çok korktuğunu ve endişelendiğini söyleyen Müge Anlı “Evdekiler bile dediler ki, Tuğba o kadar mutlu oldu ki onun duaları seni korudu.” dedi.

Kanser  hastası olan Tuğba için yardım ve tedavi parası toplandı

Müge Anlı İle Tatlı Sert programında Müge Anlı bir çok bilinmeyen ve sırlı olayları ortaya çıkarmasıyla biliniyor.Dün 3.000. bölümüyle ekrana gelen programda kayınbiraderi Ezel Bayrak tarafından kandırılarak 150 bin TL’si heba edilen kanser hastası Tuğba’nın dramı yürekler dağlamıştı. İsmini vermek istemeyen Müge Anlı’nın bir izleyicisi Tuğba’nın tedavi parası olarak 150 bin TL yardım parası gönderdi. Parayi canlı yayında alan Tuğba bundan çok mutlu oldu ve teşekkür etti. Çok büyük bir kaza ile hayati tehlike atlatan Müge Anlı kendisini Tuğba’ nın dualarının koruduğuna inandığını söyledi.

Müge Anlı Kimdir ?

Müge Anlı (d. 19 Aralık 1973, İstanbul), Türk televizyon sunucusu ve gazeteci.
Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun oldu. Yüksek lisansını ise Kadir Has Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde hukuk üzerine yaptı.
Televizyon hayatına ilk olarak magazin alanında başlayan Anlı, diğer bir magazinci Şenay Düdek'le Kanal D'de yaptığı Dobra Dobra adlı magazin üzerine sohbetlerin olduğu ve konukların ağırlandığı bir program yaptı.
Bir sezon birlikte program yaptıktan sonra, aynı programa Şenay Düdek ile Cenk Eren FOX Türkiye'de, Müge Anlı ise Pakize Suda'yla Kanal D'de devam etti.
Dobra Dobra'da ki sunuculuk deneyimi ile magazinciliği bırakıp sunuculuğa geçti ve atv'de yayınlanan kendine ait Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı tartışma programını sunmaya başladı.


Programda, kaybettiği yakınlarını arayan kişiler ağırlanmakta, işleyeni belli olmayan veya işleyenin bulunamadığı cinayetler aydınlatılmaya çalışılmaktadır.
Yine Tatlı Sert'in dışında, 2010 televizyon sezonunda, daha önceden Sinan Çetin'in yapmış olduğu Film Gibi adlı programla aynı formatta bir programı atv'de sundu. Müge Anlı ile Mektubunuz Var adlı programda, yaşadığı çeşitli olaylardan dolayı yakınlarıyla görüşemeyen, onları bulamayan kişiler konuk edildi.

Özel hayatı

2008'de gazeteci Burhan Akdağ'dan boşandı. Bu evlilikten 1 kızı oldu. 2022 yılında emniyet müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile hayatını birleştirdi.

 

21-12-2022
Yazar Hakkında
Yorumlar