Müge Anlı Güven Bana başvurusu nasıl yapılır?

Müge Anlı Güven Bana başvurusu nasıl yapılır?
Tatlı Sert programıyla gündemi sarsan Müge Anlı yeni bir yarışma programına hazırlanıyor. Yarışmanın formatı ve başvuru formu adresi netleşti.

Tatlı Sert programıyla gündemi sarsan Müge Anlı yeni bir yarışma programına hazırlanıyor. Yarışmanın formatı ve başvuru formu adresi netleşti. İzleyici merak ediyor, Müge Anlı Güven Bana başvurusu nasıl yapılır? Daha önce Tamer Karadağlı'nın sunuculuğunda başlayan Güven Bana artık yeni bir formata ve sunucuya kavuştu. Şimdi detaylar

Müge Anlı Güven Bana başvurusu nasıl yapılır?

Müge Anlı Tatlı Sert programı ile herkesin gönle giren başarılı sunuculardan. Şimdiye kadar yüzlerce faili meçhul cinayet ve kayıp olaylarının aydınlatılmasında önayak olan başarılı sunucu, zaman zaman programında yaşananlar nedeniyle sürekli gündem oluyordu. 12 yıldır sürdürdüğü programda birçok olayı aydınlatmayı başaran Müge Anlı ülke genelinde büyük bir sempati topladı. Programın sezon finali yapacak olması Müge Anlı fanatiklerini üzse de onlara güzel bir haberimiz var. 

 

Güven Bana Yarışmasına Nasıl Başvurulur?

Tatlı Sert programıyla ekranlarda ses getiren Müge Anlı hiç ara vermeden yeni bir yarışma programına hazırlanıyor. Tamer Karadağlı’nın sunumuyla ekranlarda olan Güven Bana yarışması bir süre ara verdikten sonra Atv ekranlarında yeniden yayınlanacak. Bunun haberini bizzat Müge Anlı kendisi verdi. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla Anlı, yeni yarışmanın yayına başlayacağını duyurdu. Çekimlerin bu hafta sonu başlayacağını bildiren Anlı, yarışma gün ve saatinin ise henüz netleşmediğini de söyledi.Atv ekranlarında yayın hayatına başlayacak Güven Bana programına başvurular Atv resmi web sayfası üzerinden yapılabiliyor. Yarışma başvurusunda bulunmak istiyorsanız 32 sorudan oluşan anketi doğru ve eksiksiz olarak cevaplamanız gerekiyor. Başvuru formu için 2 mb’lik resim yüklemeniz yeterli. Resim yüklendikten sonra sorulan sorulara eksiksiz cevap vermelisiniz. Başvuruda bulunmak istiyorsanız LİNK adresinden yarışma başvurusunda bulunabilirsiniz.

Müge Anlı Kimdir?

2008 yılından bu yana aralıksız yayınlanan Tatlı Sert programının sunucusu olan Müge Anlı, 1973 İstanbul doğumlu. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu olan Anlı, lisansüstü eğitimini Kadir Has Üniversitesi'nde Hukuk üzerine Yüksek Lisans yaparak tamamladı. Televizyon kariyerine magazinle başlayan sunucu Dobra Dobra programına imza attı. Dobra Dobra programı ile birlikte edindiği sunuculuk tecrübesini farklı alanlara taşımak isteyen Anlı, Atv ekranında tam 12 yıldır Tatlı Sert programını sundu. Hukuk konusundaki bilgi ve tecrübesini de kullanan Anlı, programında yakınlarını arayan insanları ve faili meçhul cinayetleri konu olarak ele aldı. Birçok cinayeti programı aracılığıyla aydınlatmayı başaran güzel sunucu, bu programa gündüz kuşağında devam etmektedir. Bunların dışında 2010 yılında 'Film Gibi' ve Müge Anlı ile Mektubunuz var programlarını da hayata geçirdi. canlitv olarak yeni yarışma programında kendisine başarılar diliyoruz.

20-06-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar