Müge Anlı İkranur'un katili amcası çıktı!

Müge Anlı İkranur'un katili amcası çıktı!
Müge Anlı İkranur'un katili amcası çıktı! 14 yaşındaki İkranur'ın cinayetinde katil amcası çıktı. İşte İkranur cinayeti ile ilgili detaylar.

Giresun'da cinayete kurban giden 7 yaşındaki kız İkranur'un katili belli oldu. Aylar önce kayıp olan İkranur'un cansız bedenine ulaşılmış, ölüm nedeni için araştırmalar devam etmekteydi. Peki İkranur'un katili kim çıktı? İkranur nasıl öldürüldü? İkranur'un katili amcası çıktı. İkranur'un amcası kim? İşte Müge Anlı'da yayınlanan 7 yaşındaki İkranur cinayeti ile ilgili merak ettiğiniz tüm detaylar...

Atv ekranlarında haftaiçi her gün ekranlara gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programında faili mechul cinayetler ve kayıplar birer birer aydınlanmaya devam ediyor. Müge Anlı'nın eşsiz sunumu ile gerçekleşen program, bir çok ailenin umudu olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda 7 yaşındaki İkranur'un kayıplara karışmasının ardından ailesi Müge Anlı programından yardım istemişti. İkranur kaybolduktan 3 gün sonra küçük kızın cansız bedenine ulaşılmıştı. Ancak ölüm nedenihenüz belirlenememişti.

Yapılan araştırmalar sonrasında 7 yaşındaki İkranur'un katiline ulaşıldı. İkranur'ın cinayet zanlısının 14 yaşındaki amcası olduğu öğrenildi. Bulancık Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan soruşturma kapsamında 7 kişi gözaltına alınarak soruşturmaları devam etmişti. Yapılan sorgulamasonrasında İkranur'un amcasının İkranur'a sinirlenerek ağzını ve burnunu kapatarak nefessiz kalmasına neden olmuştur. Ölümüne sebep olan amcası ablası ile birlikte İkranur'un cansız bedenini dere yatağına bıraktıkları tespit edilmiştir.

Cesed aranırken yerini değiştirmişler

AFAD VE AKUT ekiplerinin İkranur'u arama çalışmaların sürdürülmesi sırasında katil zanlısının ve ablasının cesedin yerini değiştirdikleri bilgisine ulaşıldı. 

Başsavcılık Açıklama Yaptı

Giresun Cumhhuriyet Başsavcılığı Bulancak ilçesinde İkranur'un kaybolması üzerine küçük kızın 3 gün sonra der yatağında ölü olarak bulunması üzerine şu açıklama yapılmıştır;

Bulancak Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan soruşturma kapsamında bazı aile bireylerinin çelişkili ifadelerde bulunması üzerine elde edilen deliller ve Adli Tıp Kurumu raporu ışığında 7 kişi gözaltına alınmıştır.

*Yapılan sorgulamada İ.T'nin amcası olan suça sürüklenen çocuk S.T’nin, İ.T.'nin ağzını ve burnunu kapatarak nefessiz kalmasına neden olması sonucu ölümüne sebebiyet verdiği tespit edilmiştir. Ayrıca suça sürüklenen çocuk S.T.'nin ablası şüpheli A.Ç. ile birlikte İ.T.‘nin cesedini dere yatağına bıraktıkları anlaşılmıştır.

Konuyla ilgili Bulancak Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından suça sürüklenen çocuk S.T hakkında ‘Kasten Öldürme suçundan, şüpheli A.Ç hakkında ‘Suç Delillerini Yok Etme, Değiştirme veya Gizleme’ suçlarından tutuklanmaları talep edilmiş, Bulancak Sulh Ceza Hakimliği de suça sürüklenen çocuk ve şüphelinin tutuklanmasına karar vermiştir. Bulancak Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma titizlikle sürdürülmektedir.

15-02-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar