Alişan'dan Buse Varol'a servet değerinde doğum hediyesi!

Alişan'dan Buse Varol'a servet değerinde doğum hediyesi!
Alişan'dan Buse Varol'a servet değerinde doğum hediyesi! Alişan, doğum yapan eşine servet değerinde doğum hediyesi aldı. İşte Alişan'ın hediyesi.

Ünlü şarkıcı Alişan ve eşi Buse Varol, geçtiğimiz günlerde ikinci kez bebeklerini kucağına almışlardı. Alişan'ın eşi Buse Varol'a aldığı doğum hediyesi ise magazin dünyasının gündemine oturdu. İkinci kez anne ve baba olma heyecanını yaşayan çiftten özel görüntüler bu yazımızda. Peki ünlü şarkıcı Alişan eşi Buse Varol'a hangi hediyeyi aldı. Alişan'ın servet değerinde hediyesi ne? Buse Varol'un doğum hediyesi ne? Alişan'dan Buse Varol'a servet değerinde doğum hediyesi! İşte Alişan ve Buse Varol çifti ile ilgili tüm detaylar...

2018 yılının Mayıs ayında dünyaevine giren Alişan ve Buse Varol çifti, 2019 yılının Şubat ayında ise ilk kez anne baba olma heyecanını yaşamıştı. İlk bebekleri Burak'ı kucaklarına alan çift, geçtiğimiz günler de ikinci kez bebeklerini kucağına aldı. Kız bebeklerine 'Eliz' ismini veren Alişan ve Buse Varol çifti sık sık sosyal medyadan pozlarını paylaşmakta. Kızları Eliz'in fotoğrafını da sosyal medya hesapları üzerinden paylaşan çift beğeni ve yorum yağmuruna tutulmuştu. Alişan yaptığı paylaşımda, 'Her evlat başka bir sayfa, başka bir sevgi, başka bir yolculuk... Allah’ıma şükürler olsun ki bana bu mutluluğu ikinci kez yaşamayı nasip etti... Arayan ve iyi dileklerde bulunan herkese teşekkür ederiz' sözlerini kullanmıştı.

İlk çocukları dünyaya geldikten sonra eşi Buse Varol'a lüks bir cip hediye eden Alişan, kızları dünyaya geldikten sonra da eşi Buse Varol'a servet değerinde bir hediye daha aldı. Ünlü şarkıcı Alişan, kızları Eliz dünyaya geldikten sonra eşi Buse Varol'a 563 bin tl değerinde tektaş hediye etti. Ünlü şarkıcı Alişan'ın eşine aldığı 563 bin tl değerindeki tektaş yüzük doğum hediyesi ise sosyal medyada olay oldu.

Alişan kimdir?

19 Haziran 1976 yılında dünyaya gelen Alişan, İstanbul doğumludur. Küçük yaşta müzik yeteneğinin anlaşılması ile ilgi alanı bu yönde ilerlemişti. Küçük yaşlarda ilk olarak yaptığı kasetinin ardından Alişan, müzik camiası tarafından keşfedildi. Birbirinden başarılı albümleri olan Alişan, 2018 yılında Buse Varol ile dünya evine girdi. Alişan ve Buse Varol'un Burak ve Eliz adlarında iki çocukları dünyaya geldi.

15-02-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler