Ünlü Oyuncu Trafik Kazası Geçirdi

Ünlü Oyuncu Trafik Kazası Geçirdi
Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşan Son Yaz dizisinin genç oyuncularından Erdem Şanlı çekim dönüşü trafik kazası geçirdi. Genç oyuncu ölümden döndü.

Fox Tv ekranlarında yeni ekrana gelmeye başlayan ve seyirci tarafından uzun süredir beklenen Son Yaz Dizisinde taliksiz bir kaza yaşandı. 03 Medya tarafından hazırlanan ve oyuncu kadrosunda Alperen Duymaz, Ali Atay, Funda Eryiğit, Hafsanur Sancaktutan, Emre Karayel, Sinan Tuzcu, Şebnem Dönmez ve Erdem Şanlı gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Son yaz dizisinde Kaan Gök karakterine hayat veren başarılı oyuncu erdem Şanlı set dönüşü trafik kazası geçirdi. Oteline giderken kaza yapan başarılı oyuncunun hastaneye kaldırıldığı öğrenilirken olayın duyulmasıyla dizi seyircileri başarılı oyuncunun sağlık durumuyla ilgili gelişmeleri merak etmeye başladı. İzmir ve çevresinde çekimleri devam eden sezonun yeni dizilerinden Son Yaz’da yaşanan bu son dakika gelişmesi herkesi derin bir üzüntüye sevk etti.

Genç Oyuncu Trafik Kazası Geçirdi!

Fox Tv ekranlarında yayınlanan ve sezona yeni başlayan dizilerden biri olan Son Yaz dizisinde Kaan Gök karakterine hayat veren genç oyunculardan Erdem Şanlı trafik kazsı geçirdi. Genç oyuncu dizinin çekimlerinin yapıldığı İzmir ve çevresindeki çekimlerden sonra kaldığı otele dönerken trafik kazası yaşadı ve ölümden döndü. Oyuncu set çıkışı ekip arabasıyla otele dönmek için harekete geçti. Alaçatı yolunda trafik kazsı geçiren oyuncu hemen hastaneye aldırıldı. Büyük şok atlatan dizi çalışanları da hemen hastaneye koşarken genç oyuncunun sağlık durumu merak edilmeye başlandı. Yapılan kontrollerin ardından sağlık durumunun iyi olduğu örenilen Erdem Şanlı’nın hayati bir riski bulunmadığı örenildi. Dizi takipçilerinin ve oyuncunun sevenlerinin oldukça endişelendiği olay sonrası Erdem Şanlı’nın iyi olması herkesi rahatlattı. Bizde genç oyuncuya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Erdem Şanlı Kimdir?

Halen Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşan Son Yaz Dizisinde Kaan Gök karakterine hayat veren genç oyuncu Erdem Şanlı 2 Eylül 1996 yılında İzmir’de dünyaya gelen genç oyuncu ilk orta ve lise eğitimlerinin ardından İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon sinema Bölümünde öğrenimine devam etmiştir. İlk başlarda kamera arkasında görev alan genç oyuncu daha sonra oyunculuğa yönelerek bu alanda çalışmaya başlamıştır. İlk projesi olan avlu’nun ardından başka projelerde de rol alan Erdem Şanlı halen Son Yaz dizisinde rol almaktadır. Oyuncunun rol aldığı yapımlar şunlardır.

-          Avlu

-          Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

-          Kovala

-          Son Yaz

15-02-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar