Müge Anlı ile Tatlı Sert ne zaman başlayacak? Yeni sezon tarihi belli oldu mu?

Müge Anlı ile Tatlı Sert ne zaman başlayacak? Yeni sezon tarihi belli oldu mu?
Müge Anlı ile Tatlı Sert'in sezon arasına girmesinin hemen ardından, yeni sezona ne zaman başlayacağı merak edilmeye başlandı. Yeni sezon tarihi belli oldu mu? Ne zaman başlayacak?

Yayınlandığı dönemden beri binlerce kanayan yaraya parmak basan ünlü sunucu Müge Anlı, yaz aylarının gelmesi ile birlikte 21 Haziran Cuma günü sezon finali yaptı. ATV'nin reyting rekorları kıran programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'in sezon arasına girmesi hayranlarında büyük üzüntü yarattı. Daha yeni sezon finali yapmasına rağmen izleyenler şimdiden 'Müge Anlı ile Tatlı Sert ne zaman başlayacak?, Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni sezon tarihi belli oldu mu?' gibi soruların yanıtını aramaya başladı. İşte Müge Anlı ile Tatlı Sert'in yeni sezon başlama tarihi..

Müge Anlı ile Tatlı Sert ne zaman başlayacak?

2008 yılından bu yana ATV ekranlarının vazgeçilmezi haline gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programı işlenen cinayetleri, çeşitli suçları ve yıllar süren ayrılıklara son vermesiyle tüm dünya gündeminde sıkça adını duyurmuştur. Güven veren kişiliği ile izleyenlerin gönlünü kazanan başarılı ve araştırmacı gazeteci Müge Anlı, her geçen gün hayran kitlesine en yenilerini ekliyor. Bir çok ailenin yarasına merhem olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı uzun yıllardır izleyici kitlesi ve kalitesinden asla ödün vermemiştir. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sezon finali yapmasının hemen ardından ATV ekranlarının bilgi yarışması programı 'Güven Bana' da soluğu alan Müge Anlı sevenlerini yanlız bırakmadı. Müge Anlı ile Tatlı Sert'in sezon arasına girmesi ile ekranlara ara vereceği düşünülen Müge Anlı'nın bu haberi sevenlerini çok mutlu etti. Bakalım Güven Bana'nın yeni sunucusu Müge Anlı sevenlerinin karşısına nasıl çıkacak? İlk defa farklı bir formatta ekranlara gelecek olan güzel sunucu Müge Anlı'nın heyecanı gözlerinden okunuyor. Peki Güven Bana ile ekranlara gelecek olan Müge Anlı'nın diğer programı Müge Anlı ile Tatlı Sert ne zaman başlayacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni sezon tarihi belli oldu mu?

Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni sezon tarihi

Müge Anlı ile Tatlı Sert yoğun ve tempolu geçen bir sezonu daha geride bıraktı. Hafta içi her sabah 10.00'da ATV ekranlarında izleyicisi ile buluşan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 21 Haziran 2019 cuma günü yayınlanan sezon finali bölümünün ardından sezon arasına girdi. Sezon finali yapması sonrasında akıllara gelen 'Müge Anlı ile Tatlı Sert ne zaman başlayacak?' sorusunun cevabını sizler için araştırdık. ATV, Müge Anlı ile Tatlı Sert programınının yeni sezon tarihine ilişkin bir açıklama yapmadı. Fakat Müge Anlı ile Tatlı Sert programının her sezon arasına giren yapımların olduğu gibi Eylül ayının başlarında başlayacağı tahmin ediliyor. Yeni sezon tarihi ile ilgili yaşanan gelişmeleri sizlerle paylaşacağız..

 

 

21-06-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler