Müge Anlı ile Tatlı Sert programından rekor açılış!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programından rekor açılış!
Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yeni sezona iddialı başladı Kantar Medya tarafından yapılan reyting  ölçümlerine göre Müge Anlı ile Tatlı Sert, rakiplerini yine geride bıraktı.

Atv’nin gündüz kuşağı programlarından Müge Anlı ile Tatlı Sert programından rekor br başlangıç haberi geldi. Hafta içi her gün ekrana gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni sezona bomba gibi bir giriş yaptı. 29 Ağustos Pazartesi günü başlayacağı ilan edilen ancak Müge Anlı’nın evliliği bahane edilerek bir hafta ertelenen program yeni sezonda da sabah kuşağının vazgeçilmezi oldu. Televizyon izleyicisi merak ediyor, Müge Anlı’nın rekor başlangıç yapmasını sağlayan olay nedir? Müge Anlı’nın sunduğu programın yeni sezon ilk reyting verileri haberimizde. 

Müge Anlı ile Tatlı Sert programından rekor açılış!

Müge Anlı’nın sunumuyla ekrana gelen ve Atv ekranlarında hafta içi gündüz kuşağında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yeni sezona iddialı başladı. Kantar Medya tarafından yapılan reyting  ölçümlerine göre gün içerisinde yayınlanan 100 programda Müge Anlı ile Tatlı Sert, rakiplerini yine geride bıraktı. 31 Ağustos reyting verilerine göre Müge Anlı ile Tatlı Sert Programı Tüm Kişiler' de %3,57 izlenme oranı ve %28,99 izlenme payı AB Sosyal Statü'de %3,97 izlenme oranı ve %33,40 izlenme payı 20+ABC1'de %3,85 izlenme oranı ve %33,89 izlenme oranlarıyla gündeme damga vurdu. 29 Ağustos’ta başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert her sezon olduğu gibi yine sabah kuşağının en çok izlenen programı olmayı başardı.

Yine aile dramı yine Müge Anlı çözümü

Müge Anlı’nın yeni sezondaki ilk yayını 24 yaşında üniversite 3. sınıf öğrencisi olan Ayşe Bağcı’nın bulunması olayı oldu. Konya'da ailesiyle beraber yaşayan Ayşe, Samsun 19 Mayıs Üniversitesi'nde İlahiyat Bölümü öğrencisiydi. Müge Anlı’ya başvuran ailesi kızlarının kaçırıldığını söylemesi üzerine Müge Anlı ile Tatlı Sert programına yüzlerce ihbar telefonu geldi. Buna göre Ayşe Bağcı'nın Samsun'a otobüs ile giderken Mücahit isimli kişinin onu kaçırdığı ortaya çıktı. Ayşe Bağcı'nın ailesi Müge Anlı ile Tatlı Sert yayınına çıktı ve 18 gündür kızlarından haber alamadıklarını bildirdi. Ayşe Bağcı ve Mücahit'e ulaşan Müge Anlı olayı taraflardan dinledi. Samsun'a yolculuk esnasında yıldırım aşkı yaşadıklarını iddia eden  Mücahit kendini şu sözlerle savundu: "Ayşe koltuğunu yatırırken düşüyorum korkusuyla elimi tuttu. O sırada bakıştık yıldırım aşkına tutulduk. Numaralarımızı aldık. Evli ve bir tane çocuğum olduğunu söyledim, Ayşe de bu durumu kabul etti."

Müge Anlı genç kızı aileisne kavuşturdu

Bu sözlere sinirlenen anne Fatma Bağcı gerçeği dile getirdi: ''Benim kızım üniversite son sınıf öğrencisi. Evliliğe sıcak bakmayan biriydi. Kızımı tehdit ediyor. Kızımın aklını çelip hayatını mahvetti'' 

Olayın üzerine giden Müge Anlı ve ekibi kısa sürede Ayşe Bağcı’ya ulaşıp genç kızı ailesine kavuşturdu. 

02-09-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar