Şahan Gökbakar’dan Ak Partili Ali İhsan Yavuz Taklidi!

Şahan Gökbakar’dan Ak Partili Ali İhsan Yavuz Taklidi!
31 Mart Yerel seçimler bitti yankıları bitmedi... Ünlü komedyen Şahan Gökbakar Ak Partili Ali İhsan Yavuz'u sosyal medya hesabından paylaştığı bir video ile taklit etti.

31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimleri yapıldı bitti ama yankıları, haberleri bitmedi. Hala ilk günki tazeliğiyle sohbetlerimizde en baş köşede yerini alıyor. Kimi eleştiriyoruz kimi haklı buluyoruz, kimi ah vah ediyoruz ama hala seçimleri konuşuyoruz. Açıkçası bunda en büyük etkende yine siyasilerin kendileri oluyor. Onların gündeminden düşmeyince bizimde dümüyor. 31 mart seçimlerinin popüler kıldığı bazı siyasetçiler de artık çok tanıdıklarımızdan oldu. Bunların biri de Ak Partili Ali İhsan Yavuz. Ali İhsan Yavuz seçimle ilgilihaberlerde partisinin temsilcisi olarak hergün ekranlarda boy gösterdi. Haliyle bu durum bazı komedyenlerin gündemine girdi. Bunlardan biri de ünlü oyuncu Şahan Gökbakar. Canlıtv takipçileri için Ali İhsan Yavuz taklidi yapan ünlü komedyen Şahan Gökbakar’ın nasıl bir taklit yaptığını araştırdık.

Komedyen Şahan Gökbakar Taklit Yaparsa!

31 Mart Yerel seçimlerinin üzerinden günler ve haftalar geçmesine karşın etkisi ve yankısı devam ediyor. Ünlü komedyen Şahan Gökbakar’da, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz'un seçimlerle ilgili bir açıklamasında dediği "Bir şey olmasa bile kesinlikli bir şeyler oldu" sözlerini çektiği video ile taklit etti. YSK'nin İstanbul seçimlerinin iptal etmesinin ardından açıklama yapan CHP İstanbul BüyükşehirBaşkan’ı Ekrem İmamoğlu, "Artık herkes konuşacak sanatçılar konuşacak, işinsanları konuşacak." diyerek ünlü isimlere çağrı yapmıştı. İmamoğlu'nun çağrısının ardından paylaşım yapan ünlü oyuncu ve yapımcı Şahan Gökbakar, sosyal medya hesabından Atatürk’ün fotoğrafını paylaşarak "Bin bir zorlukla kurduysan bu Cumhuriyeti, "Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir" dediysen ve bizi de bunu koruyun ne olursa olsun gençler diye görevlendirdiysen hitaben de, tamamdır... Merak etme... Ne olursa olsun güzel adam, ne olursa olsun" demişti.

Ali İhsan Yavuz'u Taklit Etti

Ünlü oyuncu Şahan Gökbakar sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımın ardından şimdi de AK Parti Genel Başkan yardımcısı Ali İhsan Yavuz’un 31 Mart yerel seçimlerinin ardından İstanbul seçimleriyle ilgili olarak sarf ettiği, "Hiçbir şey olmasa bile kesinlikle bir şeyler oldu" sözlerini çektiği video ile tiye aldı. Ünlü komedyen Gökbakar, çektiği videoyu "İyi günler diliyorum" notuyla paylaştı. Gökbakar’ın paylaşımı sosyal medyada bir anda gündem olurken kimi takipçileri beğendi, kimi ise bu paylaşımı eleştirdi.

07-05-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar