Müge Anlı, Palu ailesine ne oldu?

Müge Anlı, Palu ailesine ne oldu?
Her gün Atv ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına gelen Palu ailesi ortaya atılan iddialarla ülkenin gündemine oturmuştu. Peki Palu ailesine ne oldu?

Atv kanalının başarılı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert sütüdyosuna geçtiğimiz hafta Palu ailesi katılmıştı. Palu ailesinin ortaya attığı iddiaları duyan program seyircileri şaşkınlıklarını gizleyemedi. Palu ailesinin fertlerinden Tuncer Ustael,  cinayet, tecavüz konularında suçlanmıştı. İlk defa 21 Aralık tarihinde programa katılan Palu ailesi, yapılan iddiları reddetmişlerdi. Peki Palu ailesinin hikayesi nedir? Palu ailesine ne oldu? Palu ailesi Tuncer tutuklandı mı? Müge Anlı Palu ailesi  olayı nedir? İşte Palu ailesi ile merak ettiğiniz tüm detaylar...

Palu ailesi olayı nedir?

Atv ekranlarının Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan Palu ailesi , Kocaeli'de yaşamaktadırlar. Palu ailesinin damadı Tuncer Ustael, Emine ile evlenir. Uzun süre kendisini 'Cinci Hoca' olarak tanıtan Tuncer Ustael bir çok kişiyi kandırarak para kazamayı hedefler. Kayınpederi Harun ile bacanağı Ahmet dışında ailesindeki herkesi kandırmayı başaran Tuncer, kendisine inanmayanlara karşı planlar kurar. Eşinin kardeşini bacanağına öldürten Tuncer Ustael, kayınpederinin de bir şekilde suçu üstlemesini sağlar. Evde yaşayan herkese işkence ve tecavüz eden Tuncer Ustael, öyle planlar kuruyor ki eşi Emine ve annesi Havva Palu Tuncer'in iddialarına inanıyor. Atv kanalında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yayın esnasında bağlanan komşular, Tuncer'in öz çocuklarına dahi tecavüz ettiğini iddia ettiler. Aile fertlerinden Meryem Tahnal ve kızı Melike'den yıllardır haber alınamamakta. Tuncer Ustael'in Palu ailesine katılmadan önce böyle sorunların olmadığını söyleyen komşular 'Bir gün seslerden rahatsız olup eve gittiğimizde, duvarlardaki kırıkları sorduk ve evdeki büyüyü aradıklarını söylediler' iddialarında bulundular. 

Palu Ailesine Ne Oldu?

Palu ailesinin 2008 yılında başalayan olayı günümeze dek ulaşırken, Müge Anlı ile Tatlı SAert programında tutuklamalar gerçekleştirildi. Palu ailesi ile yaşadıkları tüm talihsiz olayları polise anlatan seyirciler tüm sırların açığa kavuşmasını sağlamıştı. Ve yayın esnasında polisler tarafından gözaltına alınan Palu ailesi fertlerinin tamamı, 4 günlük gözaltı süresinin ardından 'kasten adam öldürme' suçuyla tutuklandılar. Suçlarını itiraf eden Palu ailesi kayıp olan Melike ve Meryem'in de kendileri tarafından öldürülerek gömdüklerini kabul ettiler. 

15-01-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar