Müge Anlı yeni sezona yeni stüdyosunda başladı!

Müge Anlı yeni sezona yeni stüdyosunda başladı!
Hukukçu yönünü konuşturduğu 'Tatlı Sert' ile gündüz kuşağına damga vuran Müge Anlı yeni sezona yeni stüdyosunda başladı. Hem de büyük bir ödülle!

Hukukçu yönünü konuşturduğu 'Tatlı Sert' ile gündüz kuşağına damga vuran Müge Anlı yeni sezona yeni stüdyosunda başladı. ATV ekranlarında kendi adıyla yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunuculuğunu yapan Müge Anlı, korona virüs nedeniyle programına ara vermiş ve karantina sürecini kızı ve annesiyle birlikte evinde geçirmişti.

Müge Anlı yeni sezona yeni stüdyosunda başladı!

Uzun yıllardır Atv'de kendi adıyla ekrana gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programı pandemi nedeniyle ara verdiği programına yeni stüdyoda start verdi. Ünlü sunucu yeni sezona Kızılay tarafından ödüllendirilerek başladı. Hukukçu kimliğiyle kimi zaman bir cinayeti çözen bazen de bir dedektif gibi iz sürerek kayıpları bulan Müge Anlı 2021 sezonuna yeni stüdyosunda başladı

Rekor bağış topladı!

Zaman zaman sosyal faaliyetlerle adından söz ettiren başarılı sunucu, Kızılay'a verdiği destekle 12 aşevi yapımı için rekor bağış topladı. Bu başarısına ülkemizin en eski kurumlarından olan Kızılay bigane kalmadı ve Anlı’yı Kızılay'ın en prestijli ödülü olan "Platin Madalya” ile ödüllendirdi. Ünlü sunucu 13’üncü sezonunu açtığı yeni stüdyosunda, Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık'ın elinden “Platin Madalya”yı alırken duygusal anlar yaşadı. 2008 yılında başladığı programına bugün 13’üncü kez vira bismillah diyen usta gazeteci yeni sezonun ilk programında izleyenlerini yeni stüdyosunda ağırladı.

6 ayrı bağış kampanyası yürüttü

Türk Kızılay’ı tarafından en prestijli ödül olan “Platin Madalya” ile ödüllendirilen Müge Anlı bu ödülü hak etti. Şimdiye kadar gerek kendi programında gerekse sosyal medyada Kızılay’a verdiği destekle 6 ayrı bağış kampanyası düzenleyen Müge Anlı dile kolay toplamda 14 milyon 96 bin Türk Lirası gibi rekor bir bağış topladı. Daha önce de iki kez “Platin Madalya” ile ödüllendirilen hukukçu ve gazeteci Müge Anlı, izleyicileriyle birlikte Kızılay’a 12 aşevi bağışlayarak bir kez daha bu ödüle layık görüldü.

Bu onur hepimizin!

Ödülünü, yeni stüdyosuna konuk ettiği Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık'ın elinden alan Müge Anlı duygularını stüdyodaki konuklarını yanı sıra ekran başındaki milyonlarca seyirci ile paylaştı. Ünlü sunucu bağış kampanyasına destek vererek 12 aşevi bağışlayan izleyicilerine teşekkür ederek; “Bu onur hepimizin” dedi. Biz de canlitv platformu olarak başarılı sunucuyu Müge Anlı’yı Kızılay’a verdiği destekten dolayı kutluyor, başarısının devamını diliyoruz.

25-08-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar