Müge Anlı’da şok olay Polat’ı kimin öldürdüğü ortaya çıkıyor!

Müge Anlı’da şok olay Polat’ı kimin öldürdüğü ortaya çıkıyor!
Atv ekranlarının reyting rekortmeni Müge Anlı’da şok olay! Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Polat’ı kimin öldürdüğü ortaya çıkıyor

Atv ekranlarının reyting rekortmeni Müge Anlı’da şok olay! Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Polat’ı kimin öldürdüğü ortaya çıkıyor. Kayıp dosyaların, faili meçhul cinayetlerin bir biri aydınlatıldığı Müge Anlı’da bu hafta izleyiciler şok oldu. 11 yıl önce vahşice öldürülen Polat’ı kimin öldürdüğü ve olayla ilgili detaylar haberimizde.

Müge Anlı’da şok olay Polat’ı kimin öldürdüğü ortaya çıkıyor!

Her şey bundan tam 11 yıl önce Erzincan Çayırlı'daki köyünde kaybolan Celalettin Polat ile başladı. 4 çocuk babası Celalettin Polat tüm aramalara rağmen bir türlü bulunamadı. Zavallı adamın kayboluş sırrı, 11 yıl sonra Atv'deki Müge Anlı ile Tatlı Sert programında çözüme kavuştu. Böylece “Gerçeklerin elbet bir gün ortaya çıkması gibi kötü bir huyu vardır” sözü bir kez daha gerçekleşmiş oldu.

30 Ekim 2019 tarihinde maktülün abisi Sebahattin Polat'a gelen telefon, bir anda olayın seyrini değiştirdi. Ankesörlü telefondan arayan vatandaş, kan donduran iddialarda bulunarak Celalettin Polat'ı öldürenleri açıkladı. Sebahattin Polat da görüşmeyinin detaylarını Müge Anlı ile paylaştı. Bir canlıyı öldürmenin bütün insanlığı öldürmekten farksız olduğunu bilen Müge Anlı ise programında son dakika olarak “tandırda iskelet” detayını paylaştı. 3 Aralık 2019 Salı günü Müge Anlı'da yaşananlar sonrası stüdyo buz kesti.

Sebahattin Polat’ı kimler öldüdü?

4 çocuk babası Sebehattin Polat 11 yıl önce aniden kaybolmuş ve olayın üzerindeki sis perdesi tam 11 yıl aralanamamıştı. Kayıp dosyaların, faili meçhul cinayetlerin bir biri aydınlatıldığı Müge Anlı’da bu hafta olay “tandırda iskelet” detayıyla çözüme kavuştu. Ekim ayında Sebahattin Polat'ı arayan şahıs katilleri açıkladı. Ağabey Sebahattin Polat olayı Müge Anlı’ya taşıdı. Ankesörlü telefonla arayarak olayı tüm çıplaklığıyla anlatan şahsın iddiaları stüdyodakileri adeta dondurdu.

Müge Anlı'daki 'Tandırda İskelet' Detayı

30 Ekimdeki, telefon görüşmesi Müge Anlı ile Tatlı Sert programında izleyicilere dinletildi. Görüşmede, ismini vermeyen şahıs, zavallı Celalettin Polat'ı, eşi ve çocuklarının öldürdüğünü söylüyordu. Söylenilenler elbette bununla sınırlı değildi. Ankesörlü telefondan aradığı için kimliği tespit edilemeyen şahıs, Celalettin Polat'ın, kayınpederinin evinin karşısında bulunan değirmenin yan kısmındaki tandırın altında gömülü olduğunu belirtiyordu. Olayı programına taşıyan Müge Anlı savcılığı harekete geçirdi. Bu şok iddialar karşısında inceleme başlatan savcılık, bölgedeki jandarma görevlilerini alarak olay mahalline gitti. Değirmenin yan kısmındaki tandırda kazı çalışması yapıldı. Görevliler buldukları iskelet karşısında şok oldular. Şimdi tüm gözler otopsi raporuna çevrildi. Bulunan isketin 11 yıl önce öldürülen Celalettin Polat'a ait olup olmadığı yapılan incelemelerin ardından netlik kazanacak. Canlitv olarak gelişmeleri takipçilerimize haber vermeye devam edeceğiz.

05-12-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar