Müge Anlı'nın yayına başlama tarihi belli oldu!

Müge Anlı'nın yayına başlama tarihi belli oldu!
Ekranların en çok izlenen programlarından biri olan Müge Anlı İle Tatlı Sert'in ne zaman başlayacağı merak ediliyordu. Müge Anlı'nın yayın tarihi belli oldu. İşte detaylar!

Ünlü sunucu Müge Anlı'nın hazırlayıp sunduğu gündüz kuşağı programı Müge Anlı İle Tatlı Sert koronavirüs sebebiyle yeni bölümleri çekilemeyen programlardan biri olmuştu. Büyük bir takipçi kitlesi bulunan sabah saatlerinin en çok izlenen programının ne zaman başlayacağı ise merak ediliyordu. Verilen ara süresince eski bölümlerinin yayınlandığı Müge Anlı İle Tatlı Sert programı 1 Haziran'da yeni bölümleriyle ekrana gelecek.

Müge Anlı İle Tatlı Sert yeni bölümleriyle geliyor

Kayıp, ayrılık, dolandırıcılık gibi gerçek hayat hikayelerini olayın taraflarıyla birlikte ekrana getiren Atv'nin sevilen programı Müge Anlı İle Tatlı Sert, merak uyandıran konularla tekrar ekrana gelmeye hazırlanıyor. Araştırmacı gazeteci unvanıyla program yapan Müge Anlı kendisine ulaşan kişi ve ailelere yardım ederken, konunun gündeme gelmesini sağlıyor. Hayatın içinden gerçek hikayelerin gizemlerini seyirci ile paylaşan Anlı, emniyet ve devlet kurumlarıyla birlikte olaylara müdahil oluyor. Sık sık gerçek olamaz denilecek gariplikte olayların yaşandığı Müge Anlı İle Tatlı Sert stüdyosunda heyecanlı, duygusal, öfkeli anlar bir arada yaşanıyor.

Müge Anlı ile ilgili iddialar yalanlanmıştı

Koronavirüs salgını sebebiyle çekimlerine ara verilen Müge Anlı İle Tatlı Sert programı için çeşitli söylentiler ortaya çıkmıştı. Müge Anlı'nın eski eşi Burhan Akdağ Anlı'nın hamile olduğunu bu sebeple programa ara verdiğini iddia etmişti. Ortaya atılan iddia üzerine Müge Anlı'nın avukatı olayı yalanlamış ve Burhan Akdağ hakkında suç duyurusunda bulnduklarını açıklamıştı. Çeşitli iddiaların olduğu programın tanıtım videosu ise Atv tarafından yayınlandı. Müge Anlı İle Tatlı Sert'in Bayramdan sonra 1 Haziran'da yeni bölümleriyle ekranda olacağı açıklandı.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Atv'de

Gündüz kuşağının fenomen programı her kesimden birçok kişi tarafından takip ediliyor. Esrarengiz ve gizemli olayların aydınlatıldığı program katılan konukların ilginç anlatımlarıyla sık sık gündem oluyor. Tecavüz, cinayet, kayıp gibi konular başta olmak üzere birçok konunun işlendiği program zaman zaman çeşitli eleştirilere de sebep oluyor. Reyting oranlarıyla değerlendirilen program uzun süredir Atv'de yayınlanıyor.

19-05-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar