Müge Anlı'dan yayından kaldırılan programı hakkında açıklama!

Müge Anlı'yayından kaldırılan programı hakkında açıklama!
Müge Anlı'nın sunumuyla atv ekranında hafta içi her gün gündüz kuşağında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert neden yok? Ne zaman başlayacak?

Atv'de Müge Anlı'nın sunumuyla yayınlanan, gündüz kuşağının en çok izlenen programları arasında yer alan Müge Anlı ile Tatlı Sert 6 Nisan Pazartesi gününden itibaren bant yayınlarıyla ekrana geliyor. Programı yakından takip eden izleyiciler Müge Anlı ile Tatlı Sert neden yok, ne zaman başlayacak sorusuna yanıt arıyorlar.

Bir süre daha tekrar bölümleriyle ekrana gelecek programın sunucusu Müge Anlı hem sosyal medyada yayılan yanlış söylentilerin önüne geçebilmek hem de merak edenleri bilgilendirmek amacıya sosyal medya hesabından konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı!

MÜGE ANLI MERAK EDİLENLERİ BÖYLE YANITLADI

''Ekranda kalmak istiyorum ve sizlerle beraber olmak istiyorum ama gün gün belirli kısıtlamalar artıkça çok istememize rağmen canlı olarak ekranda bulunamayabiliriz. Gelmek isteyeni davet edememek fırsat eşitsizliğine de neden oluyor. Ekranı boş bırakmayız, sevdiğiniz programlardan kolajlar hazırlarız. Sizlerle beraber oluruz. Ekranda değiller, aman hastalandılar mı diye bir şey aklınıza gelmesin. İnşallah sağlıkla, mutlulukla, huzurla yeniden beraber olabiliriz.''

Programın ne zaman başlayacağı henüz belirsizliğini korurken koronavirüs nedeniyle bir süre daha ekrana gelmesi beklenmiyor.

MÜGE ANLI KİMDİR?

19 Aralık 1973 yılında dünyaya gelen Müge Anlı, İstanbul doğumludur. Halen eğitim hayatına devam eden ünlü sunucu, 46 yaşındadır. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu olduktan sonra Kadir Has Üniversitesi'nde Hukuk bölümde yüksek lisans yapmıştır. İlk olarak magazin dalında televizyon dünyasına giriş yapan Müge Anlı, Dobra Dobra programı ile tanınmıştır. Daha sonra Atv kanalında Müge Anlı ile Tatlı Sert programını sunmaya başlayan başarılı isim, bir çok faili meçhul cinayetleri ve kayıpları ortaya çıkarmayı başarmış ve devam etmektedir. Yanı sıra 2010 yılında Film Gibi ve Müge ile Mektubunuz Var programını sunan Müge Anlı, bu sene ise yaz sezonunda Müge Anlı ile Güven Bana programını sunmuştur. Müge Anlı ile Güven Bana yarışması ile her Perimbe yayınlanmaya devam etmektedir.

Medya ve magazin dünyasında yaşanan son gelişmelerden haberdar olabilmek için canlitv'yi takip etmeye devam edin.

10-04-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar