“Muhabbet Kralı” Geri Dönüyor!

“Muhabbet Kralı” Geri Dönüyor!
Okan Bayülgen yıllar sonra ekranlara geri dönüyor. Muhabbet kralı çok yakında başlıyor. Ünlü şovmen Okan Bayülgen'in yeni kanalı ve programları ile ilgili tüm detaylar haberimizde!

Ünlü televizyoncu ve şovmen Okan Bayülgen uzun süredir herhangi bir yapımla ekranlarda yer almamıştı. Aksi, ters, antipatik, sinir bozucu halleriyle bilinen ve geçmişte farklı programlarla karşımıza çıkan Okan Bayülgen, yeni bir konseptle geri dönmeye hazırlanıyor. Ünlü şovmenin bir süre önce 3N medya bünyesine katılan ve yeni bir konseptle yapılandırılan Tv 100’e transfer olduğu ve bu kanalda şov programları yapacağı bildirilmişti. Okan Bayülgen’in yapacağı programlarla ilgili detaylar netleşmeye başladı. Canlıtv takipçileri için Okan Bayülgen’in Tv 100’de yapacağı programları araştırdık.

Okan Bayülgen Geri Dönüyor!

Ünlü şovmen Okan Bayülgen bir süre önce sosyal medya hesabından takipçilerine geri döneceğinin sinyalini vermişti. 3N Medya çatısı altında yayın yapacak olan yeni haber kanalı TV100'ün yayın hayatına başlamasına sayılı günler kala, kanalın ilk tanıtım filmi de yayınlandı. Kanalda show programı yapacak olan Okan Bayülgen'in bir bölümünü paylaştığı tanıtım filminin tamamı ise önümüzdeki günlerde paylaşılacak. Bayülgen tanıtımı şu sözlerle paylaştı. “Yeni, bağımsız bir medya girişimi. Heyecanını yitirmiş televizyonculuğumuza soluk aldıracak bir kanal. tv100. Tanıtım şarkısını Bedük yazdı. Ben çekip montajlıyorum. Tanınan yüzler, yeni yüzler. İyi hissettirecek, iyi olacak. Tanıtımın ucundan biraz sunuyorum.”

Muhabbet Kralı Geri Dönüyor! 

Ünlü televizyoncu Okan Bayülgen ara verdiği televizyon programcılığına geri dönüyor? Sevenleri tarafından araştırılmaya başlanan Okan Bayülgen’in yeni programının adı ne, ne zaman başlayacak? İşte detaylar... Yeni programının tanıtım filmini sosyal medya hesabından paylaşan Okan Bayülgen ekranlara dönüyor. 3N Medya çatısı altında yayın yapacak olan yeni haber kanalı tv100'de Cumartesi geceleri yayınlanacak programın adı 'Uykusuzlar Kulübü' oldu. Cumartesi geceleri yeni programı 'Uykusuzlar Kulübü' ile TV100'de yer alacak olan Bayülgen, cuma akşamları da sevilen formatı 'Muhabbet Kralı' ile izleyici karşısına çıkacak. Ciddi ve öğretici konuların uzman konuklar eşliğinde konuşulduğu program, daha önce Kanal D, TV8 ve Show TV'de de ekrana gelmişti.

Hangi Programları Sunmuştu

Okan Bayülgen daha önce Gece Kuşu, Televizyon Çocuğu, Zaga, Televizyon Makinası, Makina, Disko Kralı, Muhallebi Kralı, Kral Çıplak, Muhabbet Kralı, Medya Kralı, Makine Kafa, Muhallebi Kafa, Çıplak Kafa, Dada Dandinista, Dada gibi programların sunuculuğunu yaptı.

28-04-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar