Afilli Aşk dizisi Kerem Yiğiter (Çağlar Ertuğrul) kimdir?

Afilli Aşk dizisi Kerem Yiğiter (Çağlar Ertuğrul) kimdir?
Afilli Aşk dizisi yaz aylarından ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Dizide Kerem Yiğiter karakterini Çağlar Ertuğrul canlandıracak. Kerem Yiğiter (Çağlar Ertuğrul) kimdir?

ARC Yapım'dan yepyeni bir dizi ekranlara gelmek üzere. Adı ilk olarak Kötü Kız olarak belirlenen ve Afilli Aşk dizisi yaz aylarında izleyicisiyle buluşacak. Henüz hazırlık aşamasında olan Afilli Aşk dizisi hangi kanalda ve ne zaman yayınlanacak? Şimdilik dizinin yayınlanacağı kanal belli değil ancak bazı söylentilere göre diziyi Kanal D ekranlara getirecek. Elimizde yayın tarihi ile ilgili de herhangi bir bilgi yok. Şimdilik sadece oyuncu kadrosu belli olmuş durumda. Afilli Aşk dizisinin başrolünde Çağlar Ertuğrul yer alıyor. Çağlar Ertuğrul'u Kerem Yiğiter karakteriyle izleyeceğiz. Ayrıca dizide Burcu Özberk, Yılmaz Kunt, Tamer Rumeli, Uğur Uzunel, Benian Dönmez, Asena Tuğal, Güzide Arslan, Altan Erkekli, Neşe Baykent, Umutcan Ütebay ve Zeynep Tuğçe Bayat gibi isimler de rol alacak.

Afilli Aşk dizisi Kerem Yiğiter (Çağlar Ertuğrul) kimdir?

Çağlar Ertuğrul, 5 Kasım 1987 tarihinde İzmir'in Karşıyaka ilçesinde dünyaya geldi. Koç Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünde mezunu olan Çağlar Ertuğrul, üniversite yıllarında okulun tiyatro topluluklarında yer aldı. Mezuniyetinin ardından MOTA Sanat Atölyesi'nde modern oyunculuk dersleri almaya başladı. Reklamlarla birlikte oyunculuğa başladı. Rol aldığı ilk dizi projesi 2012 yılında Benim İçin Üzülme oldu. Yine aynı sene çok ses getiren Dağ filminde rol aldı. Bu filmle birlikte kariyeri yükselişe geçti. 

Şimdiye dek Benim İçin Üzülme, Dağ, Kurt Seyit ve Şura, Panzehir, Galip Derviş, Beyaz Karanfil, Bana Masal Anlatma, Medcezir, Dağ 2, We'll Get Back To You, Ailecek Şaşkınız, Fazilet Hanım ve Kızları, Yanımda Kal ve Kızım Gibi Kokuyorsun gibi yapımlarda rol aldı. Bunların yanı sıra pek çok reklamda da yer aldı.

Çağlar Ertuğrul, bu yaz ekranlarda olacak ARC Yapım imzası taşıyan Afilli Aşk dizisinde de rol alacak. Kendisini dizide Kerem Yiğiter karakteriyle göreceğiz.

Afilli Aşk dizisi konusu

Afilli Aşk dizisi Ayşe Yılmaz karakterinin etrafından şekillenmekte. Ayşe Yılmaz, hayatı boyunca pek çok zorluğa maruz kalmıştır. Ama bir şekilde bu zorluklardan güçlenerek çıkmayı başarmıştır. Kerem ile evlenmesinin ardından hayatında biraz olsun güzel anlar yaşayacaktır.

29-04-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar