Muhafız’ın Hakan’ı Çağatay Ulusoy yeni sezonda ekrana dönüyor

Muhafız’ın Hakan’ı Çağatay Ulusoy yeni sezonda ekrana dönüyor
'Medcezir', 'İçerde' gibi kült dizilerde rol alan Çağatay Ulusoy yeni sezonda ekrana dönüyor. Oyuncunun son olarak görev yaptığı Hakan Muhafız 4. ve final sezonuyla başlıyor

'Medcezir', 'İçerde' ve 'Hakan Muhafız' gibi kült dizilerde rol alan son zamanların aranan oyuncusu Çağatay Ulusoy yeni sezonda ekrana dönüyor. Oyuncunun son olarak görev yaptığı Hakan Muhafız 4. ve final sezonuyla başlıyor. 9 Temmuz’da tüm dünyayla aynı anda Netflix’te ekrana gelecek olan Hakan Muhafız'la ilgili detaylar belli oldu. Çağatay Ulusoy hayranlarını heyecanlandıracak Hakan Muhafız’ın konusu ve diziyle ilgili gelişmeler haberimizde.

Muhafız’ın Hakan’ı Çağatay Ulusoy yeni sezonda ekrana dönüyor

Dijital çağa ayak attığımız şu günlerde dijital form olan Netflix’te yayınlanacak Hakan Muhafız 4. Sezonuna merhaba demeye hazırlanıyor. Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Hazar Ergüçlü, Funda Eryiğit, Okan Yalabık, Taner Ölmez, Bige Önal, Boran Kuzum, Miray Daner ve Burçin Terzioğlu'nun yer aldığı Hakan Muhafız'ın son sezonuna 9 Temmuz’da başlayacak.

Hakan Muhafız 4 konusu nedir?

Tüm dünyayla aynı anda Netflix’te ekrana gelecek Hakan Muhafız’ın konusu uzun süredir merak konusuydu. Kendi sitesinde geçen tanıtıma göre bu sezon son kez ekrana gelecek Hakan Muhafız’ın konusu şöyle: "Yedinci Ölümsüz, intikam ateşiyle şehri yakınca bir kişi hariç İstanbul'un neredeyse tamamı Ölümsüzlerin karanlığına teslim olmuştur. Muhafız hem insanlığın, hem de Muhafızlar ve Ölümsüzlerin tarihini değiştirme durumuyla karşı karşıyadır ve bir seçim yapmalıdır. Herkesin kaderi kendisine bağlıdır ve o da başarmaktan başka seçeneği olmadığının bilincindedir. Üstelik dünya pek çok açıdan tersine döner. Örneğin en başından beri yanında olan Zeynep bile karşısındadır. Hakan amaçlarını gerçekleştirmek adına düşman saflardan destek almak ve bir Ölümsüzü uyandırmak zorundadır. Eğer geçmişin karanlığını aydınlatabilirse taraflar arasındaki dengeler tamamen değişecektir.

Çağatay Ulusoy Kimdir?

1990 İstanbul doğumlu oyuncu İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Sulama Sistemleri mezunudur. Ayla Algan'dan oyunculuk dersleri aldıktan sonra modellik yapmaya başladı. Best Model Of Turkey birincisi olan yakışıklı oyuncu kendini geliştirerek Akademi 35 Buçuk'ta oyunculuk dersleri almaya başladı. Hocası Vahide Gördüm ile Adını Feriha Koydum isimli dizide oynayarak oyunculuk sektörüne adım atan Ulusoy, kendini şöhrete taşıyacak Medcezir adlı dizide Serenay Sarıkaya ile rol aldı. Fenomen dizi İçerde dizisindeki Sarp karakteriyle oldukça geniş bir hayran kitlesine ulaşan Çağatay Ulusoy daha sonra dijital dizilerde görev yaptı.

Aldığı Ödüller

“En İyi Erkek Oyuncu” (42. Altın Kelebek Ödülleri)

“En İyi Erkek Oyuncu” (Ege Üniversitesi 4. Medya Ödülleri)

“En İyi Erkek Oyuncu” (Türkiye Gençlik Ödülleri)

“Drama Dizisi En İyi Erkek Oyuncu” (Magazin Gazetecileri Derneği 21. Altın Objektif Ödülleri)

"Yılın En Stil Sahibi Erkek Oyuncusu" (Elle Style Awards)

"En İyi Drama Dizisi Erkek Oyuncusu" (5. Ayaklı Gazete TV Yıldızları Ödülleri)

"En İyi Erkek Oyuncu" (Oyuncular Sitesi - Yeni Sezon Prestij Anketleri)

17-06-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar