Muhteşem İkili ilk bölüm reytingleri

Muhteşem İkili ilk bölüm reytingleri
Perşembe günü ilk bölümüyle ekranlara gelen Muhteşem İkili'nin reytingleri belli oldu. Muhteşem İkili TOTAL ve AB'de hangi sırada yer aldı?

İbrahim Çelikkol ve Kerem Bursin’in başrollerinde yer aldığı Kanal D kanalının yeni polisiye dizisi Muhteşem İkili dün ilk bölümüyle ekranlara geldi. Yapımcılığını TMC Film’in üstlendiği yeni dizi ilk bölüm reytingleri merak ediliyor. Muhteşem İkili dizisi tuttu mu, tutmadı mı? Reytingler ne diyor gelin hep birlikte göz atalım;

Haftanın en zorlu günlerinden biri olan Perşembe günü yayınlanan Muhteşem İkili dizisi, Bizim Hikaye, Bir Zamanlar Çukurova, Avlu gibi iddialı dizilerin karşısında reyting mücadelesi verecek. Dün ilk bölümüyle yayınlanan dizi TOTAL reytinglerinde yedinci sırada yer alırken, AB reytinglerinde beşinci sırada yer aldı. Rakiplerine oranla ilk bölümüyle her iki reyting grubunda da ilk 10’da yer almayı başaran dizi için şimdiden tuttu veya tutmadı demek doğru olmaz. Dizinin akıbetini ilerleyen haftalarda göreceğiz.

UĞUR YÜCEL MUHTEŞEM İKİLİ’DE!

Muhteşem İkili dizisinin yayınlanan 2. bölüm fragmanında izleyiciye büyük sürpriz yapıldı. En son Star TV’de yayınlanan Nefes Nefese dizisinde rol alan Uğur Yücel, Muhteşem İkili dizisinde Barca ve MKC’yi yetiştiren hocaları rolüyle diziye katılacak. Uğur Yücel’in dizide kalıcı olup olmadığı henüz netlik kazanmadı.

MUHTEŞEM İKİLİ KONUSU

Biri Anadolu Organize Şube komiseri, diğeri Avrupa. Birbirlerine tahammülleri olmayan iki polis memuru. Bir uyuşturucu operasyonu için birlikte çalışmak zorunda kalan Mert Barca ve Musfafa Kerim Can. Mert Barca’ya teşkilattakiler soyadıyla hitap ederken Mustafa Kerim Can’a MKC adıyla hitap ediliyor. İçinde bulundukları operasyonda birbirlerine ihtiyaçları olan Barca ve MKC kişisel problemlerini bir kenara bırakıp, düşmanlarına karşı mücadele vermek zorunda kalırlar.

İş hayatında oldukça başarılı olan bu iki komiser özel hayatından aldıkları yaraları sarmaya çalışırken, diğer yandan da düşmanlarına karşı mücadele etmek için beraber çalışacaklardır.

02-11-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar