Ekim ayında en çok konuşulan diziler belli oldu

Ekim ayında en çok konuşulan diziler belli oldu
Medya Takip platformu Ajans Press, Ekim ayında en çok konuşulan dizileri inceledi. Listenin birinci sırasında yer alan dizi herkesi şaşırttı.

Televizyonun Ekim ayı karnesi belli oldu. Medya Takip Platformu Ajans Pres, Ekim ayında en çok konuşulan dizileri belirledi. Ajans Press incelemesinde, yapımların ay boyunca basında yer aldığı haber sayısını göz önüne alarak incelemeyi tamamladı. Peki Ekim ayında en çok hangi dizi konuşuldu? Gelin hep birlikte bakalım;

Ajans Press'in hazırladığı televizyonun Ekim ayı karnesine göre, en çok konuşulan yapım Star TV ekranlarında yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler dizisi oldu. Ufak Tefek Cinayetler, Ekim ayında 169 basın haberiyle en çok konuşulan dizi oldu.

Listenin ikinci sırasında ise ATV ekranlarının yeni ve başarılı dizisi Bir Zamanlar Çukurova yer aldı. Bir Zamanlar Çukurova hakkında tam 167 basın haberi yer aldı. Dizi listenin ikinci sırasına yerleşti.

Ekim ayının en çok konuşulan dizileri arasına Show TV'nin reyting rekorları kıran dizisi Çukur, üçüncü sıradan giriş yaptı. Başarılı dizi hakkında Ekim ayında tam 164 basın haberi yayımlandı.

Türk Televizyon tarihinin en uzun yapımlarından biri olan Çocuklar Duymasın ise 152 yazılı basın haberiyle dördüncü sıraya yerleşirken, ATV ekranlarının en çok izlenen dizilerinden ve en çok tartışma konusu olan dizisi Sen Anlat Karadeniz 150 yazılı basın haberiyle beşinci sırada yer aldı.

Ajans Press'in yaptığı incelemeye göre ekranlara veda eden diziler ve çekimlerine yeni başlayan projeler seyircinin yanı sıra TV sayfalarının da dikkat çeken başlıkları arasına yerleşmeyi başardı.

Listenin devamında 149 yazılı basın haberiyle Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz altıncı, 146 yazılı basın haberiyle İstanbullu Gelin yedinci, 136 basın haberiyle Erkenci Kuş sekizinci, 124 haberle Arka Sokaklar ve geçtiğimiz günlerde ekranlara veda eden Koca Koca Yalanlar dizisi dokuzuncu sırada yer aldı.

01-11-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar