2 Kasım 2018 Cuma Reyting Sonuçları

2 Kasım 2018 Cuma Reyting Sonuçları
2 Kasım 2018 Cuma gününün reyting sonuçları açıklandı. Dün yayınlanan yapımlar reytinglerde hangi sırada yer aldı? İşte dünün reytingleri...

2 Kasım 2018 Cuma reyting sonuçları belli oldu! TOTAL ve AB reyting sıralaması nasıl şekillendi? Kanal D ekranlarında Arka Sokaklar, Atv’de Aşk ve Mavi, Star TV’de İstanbullu Gelin, Show TV’de Gülperi, Tv8’de Kızım, TRT1’de ise Payitaht Abdülhamid dizisi reyting mücadelesi verdi. Peki dün en çok izlenen dizi hangisi oldu? Reyting tablosunda diziler bu hafta nasıl sıralandılar?

2 KASIM CUMA TOTAL REYTİNGLERİ

2 KASIM CUMA AB REYTİNGLERİ

ARKA SOKAKLAR TOTAL’DE ZİRVEDE!

Başrollerinde Zafer Ergin, Özgür Ozan ve Şevket Çoruh’un yer aldığı Arka Sokaklar dizisi bir kaç haftadır reyting listelerinde düşüş yaşıyordu. Bu hafta TOTAL’de tekrar zirveye yerleşen dizi, AB sıralamasında geçen hafta olduğu gibi 7. sırada yer aldı. Aynı zamanda diziden 2011 yılında ayrılan İlker İnanoğlu, 7 yıl aradan sonra Engin Müdür karakteriyle diziye tekrar dönüş yaptı.

AB’DE ZİRVE İSTANBULLU GELİN’İN!

Geçtiğimiz haftada AB reyting listesinde birinci sırada yer alan Star TV’nin başarılı dizisi İstanbullu Gelin, konumunu korumayı bildi. Başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver’in paylaştığı başarılı dizi AB’de 6,74 izlenme oranı ve 16,28 izlenme payı ile birinci sırada tamamlarken, TOTAL’de 4,35 izlenme oranı ve 9,72 izlenme payı ile altıncı sırada yer aldı.

GÜLPERİ REYTİNGLERDE NE YAPTI?

Dün Show TV’de 8. bölümüyle yayınlanan, başrollerini Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen’in paylaştığı Gülperi dizisi reytinglerdeki başarısını devam ettiriyor. TOTAL’de 6,61 izlenme oranı ve 14,83 izlenme payı ile üçüncü sırada yer alan dizi, AB’de 4,85 izlenme oranı ve 12,00 izlenme payı ile dördüncü sırada yer aldı.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD YÜKSELİŞTE!

TRT1 ekranlarının başarılı dönem dizilerinden biri olan Payitaht Abdülhamid dün yayınlanan 59’ncü bölümüyle AB’de geçen hafta yakaladığı reytingleri geliştirerek bu hafta bir kaç sıra yükselişe geçti. Dizi AB’de üçüncü sırada yer alırken TOTAL’de 14’ncü sırada yer aldı.

KIZIM YİNE İLK 10’DA!

Başrollerini Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve Beren Gökyıldız’ın paylaştığı Kızım dizisi TOTAL’de 8. sırada AB’de ise 5. sırada yer aldı.

03-11-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler