Murat Dalkılıç Kıskançlık Krizine Girdi! Acun'u Sildi

Murat Dalkılıç Kıskançlık Krizine Girdi! Acun'u Sildi
Murat Dalkılıç, O Ses Türkiye'nin yılbaşı özel programında, Hande Erçel ve Kerem Bürsin'i ağırlayan Acun Ilıcalı'yı İnstagram üzerinden takip etmeyi bıraktı.

Murat Dalkılıç, kıskançlık krizine girdi. O Ses Türkiye'nin yılbaşı özel programında, Hande Erçel ve Kerem Bürsin'i ağırlayan Acun Ilıcalı'yı İnstagram üzerinden takip etmeyi bıraktı. Dalkılıç bununla da yetinmedi. Kerem Bürsin ve Hande Erçel'i takip eden tüm ortak arkadaşlarını sildi.

Murat Dalkılıç Acun'u Sildi 

Kerem Bürsin ile adı aşk dedikodularına karışan Hande Erçel, TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye'nin yılbaşı özel programına konuk oldu. Ortalık fena halede karıştı. Erçel ile büyük bir aşk yaşayan ve kısa bir süre önce ayrılan Murat Dalkılıç, kıskançlığın dozunu artırdı. İkiliyi programında ağırlayan Acun Ilıca'yı İnstagram hesabı üzerinden takipten çıkardı. Dalkılıç'ın hızını alamadığı ve Kerem Bürsin ile Hande Erçel'i ortak takip eden tüm arkadaşlarını sosyal medya hesaplarından sildiği de iddialar arasında yer alıyor.

Murat Dalkılıç ve Hande Erçel Neden Ayrıldı? 

MuraT Dalkılıç, Merve Boluğur ile evliliğini sonlandırdıktan sonra Hande Erçel ile aşk yaşamaya başlamıştı Bu durum büyük bir aşkla evlendiği Boluğur'u bunalıma sokmuştu. Dalkılıç'ın Erçel ile olan ilişkisi de pek yolunda gitmedi. İkili 6 ay önce ayrılma kararı aldı. Ancak iddialar, bu kez ayrılan tarafın Dalkılıç olmadığı yönündeydi. Dalkılıç, Erçel'e evlenme teklif etti, ancak güzel oyuncudan hayır cevabını aldı. Erçel'in evlenmek ve çocuk yapmak için daha erken olduğunu düşünmesi ikilinin yollarını ayırmasına neden oldu.

Öte yandan Dalkılıç'ın, hala Erçel'i unutamadığı da magazin kulislerinde konuşulanlar arasında yer almakta. Yılbaşı gecesinin ardından yaşananlar da bu durumu destekledi. Eski çift ayrıldıktan sonra arkadaş kalacaklarını söyleseler de sonuç pek de öyle olmadı. Güzel oyuncunun Sen Çal Kapımı dizisinde birlikte rol aldığı Kerem Bürsin ile aşk yaşadığı söylenince, Dalkılıç bu durumu kabullenemedi. Sosyal medya hesaplarından Erçel'i takip etmeyi bıraktı. Bu olayın ardından Erçel'de boş durmadı ve Dalkılıç'ı her yerden sildi. 

Acun İle Yakın Arkadaşlardı 

Murat Dalkılıç'ın bu olayın öncesinde Acun Ilıcalı ile yakın bir dostluğu olduğu biliniyordu. Hatta Dalkılıç'ın Hande Erçel ile birlikteliği devam ederken, Acun'un teknesine, özel davetli olarak gitmişlerdi. Üçlünün teknede çektirdiği yakın fotoğraflar da, Kerem Bürsin yüzünden tarih olan dostluktan geriye kalan son şey oldu.  

 

06-01-2021
Yazar Hakkında
Berfu Bayav

Berfu Bayav

İlk ve ortaöğretimini Antalya'da tamamlayan Oflaz, üniversite hayatına Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümünde başla .. devamı.. mail
Yorumlar