İrem Derici'den Şaşırtan Açıklama: "Tımarhaneme Döneceğim"

İrem Derici'den Şaşırtan Açıklama:
 İrem Derici'nin, son yaptığı açıklamalar sevenlerini üzdü. Geçtiğimiz aylarda koronavirüse yakalanan güzel şarkıcı "Tımarhaneme döneceğim, odamı ayırsınlar" şeklinde konuştu.

İrem Derici'nin, son yaptığı açıklamalar sevenlerini üzdü. Geçtiğimiz aylarda koronavirüse yakalanan güzel şarkıcı "Tımarhaneme döneceğim, odamı ayırsınlar" şeklinde konuştu. 2021 yılına yeni şarkısı ile hızlı bir giriş yapan İrem Derici, pandemi döneminde yaşadıklarını anlattı, evde kalmaktan çok sıkıldığını söyledi. 

"Tımarhaneme Döneceğim"

İrem Derici, Radyo Juke'ta Sarı Şeker Sema'nın programına katıldı. 2018 yılında akıl hastanesinde tedavi gören Derici, pandemi sürecini nasıl geçirdiğini anlattı. Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle uzun bir dönem eve kapandığını söyleyen güzel şarkıcı, "Bu yaza kovid bitmiş olmazsa, ben 2018 yılında birkaç haftamı geçirdiğim tımarhaneme geri dönerim, 'odamı ayırsınlar' buradan sesleniyorum" şeklinde konuştu. "Bana Allah aşık olduğum şeyi meslek haline getirme fırsatı verdi ama bir senedir bunu yapamıyorum" diyen Derici, "Bu bir buçuk seneye doğru ilerlerse tımarhane bekle beni geri geliyorum. Evde 10 sene de kalırım, evi daha da küçültürüm, arabamı satarım ama bana sahne verin başka bir şey istemiyorum" diyerek problemlerini dile getirdi. 

Bu süreçte yalnız kalmanın kendisine iyi geldiğini de ifade eden Derici, daha küçük bir eve taşındığını açıkladı. Başarılı şarkıcı, "Çok güzel geçirdim bu dönemi, ben kendimi seven, yalnızlığı seven birisiyim. Daha küçük bir hayata geçtim, Maslak'ta hangar gibi bir evde oturuyordum, sırf terası şu an oturduğum ev kadardı, kirayı aidatı yarıya düşürdüm. Yine çok güzel bir evde oturuyorum ama tek kişiyim ne gerek var 2 kata" ifadelerini kullandı. 

"Maddiyata Göz Dikmeyen Birisi Olsun"

Derici'nin programda kendisine yöneltilen "2021'de aşk seni bulsun mu" sorusuna verdiği cevapta şaşırttı. Güzel şarkıcı "Artık kimseye tahammül  edemiyorum. Denemeler oluyor ama ikinci buluşmayı geçemedim kimseyle" açıklamalarında bulundu. Kendisi ile ilgili internet ortamında çıkan haberlerden rahatsız olduğunu söyleyen Derici, bu durumun da aşk hayatını olumsuz etkilediğini anlattı. "Hayatıma giren insanların bana dair fikri var maalesef, rezalet bir şey bu. Benim için Google'a bakıyorlarsa donsuz kaçarlar. Ben ne yapacağım 'o haber yanlıştı, o yüzden bitmedi' diye onu mu anlatacağım" diyerek sitemini dile getiren Derici, "Kendi kafamda birini bulursam eğer, egolarından arınmış, ünlü olma, benimle tanınma derdi olmayan ya da maddiyata göz dikmemiş, kendi maddi durumu zaten iyi olan ancak öyle olur ifadelerini kullandı. 

İrem Derici'den Vazgeçtim İnan Açıklaması 

Sagopa Kajmer'in "Vazgeçtim İnan" parçasını yeniden seslendiren Derici, yeni yılı yeni bir şarkıyla karşılamış oldu. Bu konu hakkında açıklama yapan Derici, "Ben içimdeki çeşitliliği görsünler istiyorum, ben pop değilim ben her şeyim. Hayatımın 3 senesinde en ağır metal müziği de dinledim, zaman zaman rap de dinledim"  şeklinde konuştu. 

 

06-01-2021
Yazar Hakkında
Berfu Bayav

Berfu Bayav

İlk ve ortaöğretimini Antalya'da tamamlayan Oflaz, üniversite hayatına Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümünde başla .. devamı.. mail
Yorumlar