Savaşçı Dizisinde 5. Sezon Heyecanı

Savaşçı Dizisinde 5. Sezon Heyecanı
Fox TV'nin heyecan ve aksiyon dolu dizisi 'Savaşçı' yeni sezon için hazırlıklarına başladı. Dizide ayrılan isimler varken kadroya yeni dahil olan oyuncularımızda mevcut.

Fox TV’de yayınlanan efsane yapım Savaşçı, 4. Sezonunu geride bırakmıştı. Dizinin 5. Sezon hazırlıkları devam ederken, oyuncu kadrosunda ki yaptıkları değişikliklerde gözlerden kaçmadı. Bunlardan bazıları ise başrol oyuncuları Gaye Turgut Evin ve Berk Oktay oldu. Bu gidişattan hoşlanmayan bazı izleyiciler, diziden soğumuştu ancak Limon Yapım buna bir ‘Dur’ diyerek kadroya yeni isimler kattı ve daha önceki sezonlara oranla daha güçlü bir oyuncu kadrosu ile yol almaya başladılar. Dizi, bu gidişatından dolayı kanal değiştireceği gibi haberler çıksa da, Savaşçılar dizisi Fox TV kanalında kaldığı yerden devam edecek. Diziden Ayrılan Gaye Turgut Evin Tövbeler Olsun’a giderken, Berk Oktay ise Yasak Elma’ya geçiş yaptı.

                                                                                   

Kadroda Kimler Var?

    Dizinin yeni sezonunda Murat Serezli ve Sarp Levendoğlu artık daha çok ön planda bulunacaklar. Diziye yeni katılacak isimler ise Ekin Mert Daymaz, Anıl Tetik, Ediz Hun, Güneş Zavrak ve efsane oyuncu Tamer Karadağlı olarak açıklandı. Yeni ve güçlü oyuncu kadrosu ile 5. Sezona hazırlanan dizi, izleyicilerine nefes kesen aksiyon deneyimi yaşatacakmış gibi gözüküyor. Eski kadrodan geriye kalan isimler ise Feyza Sevil Güngör, Yiğit Anıl Dinkçi, Esma Soysal, Şahverdi Ali Eren, Ali Tarık Fındık, Serkan Kuru, Ersin Olgaç, Alp Öyken Serhat Nalbatoğlu ve Elit Andaç Çam. Kadroda yer alan bir diğer isim ise Zerrin Sümer.  Zerrin Sümer’in diziden tamamen ayrıldığını sanıyorduk, fakat durum böyle değilmiş. 5. Sezonun çekimleri yapılmayınca, yine Fox TV’de yayınlanan ‘Seferin Kızı’ dizisine geçiş yapan Zerrin Sümer, Savaşçı dizinde ki rolü olan ‘Akkız’ karakterine tekrardan can vermek için yeniden kadroya dâhil oldu.

 

5. Sezon Ne Zaman Yayınlanacak?

Bu akşam Fox TV’de yayınlanacak olan Zümrüdüanka dizisi, düşük reyting rakamlarından dolayı final yapacak. Henüz tam bir açıklama yapılmasa da Savaşçı dizisi, Zümrüdüanka’nın final yapmasının ardından artık Çarşamba günleri izleyicisi ile buluşacak olabilir. Ancak dediğimiz gibi, dizinin hangi gün ve ne zaman yayınlanacağı ile ilgili detaylı bilgi verilmedi. Dizinin 5. Sezon çekimleri ise gelecek hafta Eskişehir’de başlayacak.

06-01-2021
Yazar Hakkında
Hamdi Çiçek

Hamdi Çiçek

22 yaşında ve üniversite mezunuyum. Dizi ve film izlemeyi ayrıca müzik dinlemeyi seviyorum, favori kitap yazarım J.R.R. Tolkien. Yaklaşık 2 - .. devamı.. mail
Yorumlar