Murat Yıldırım 3 yıllık aranın ardından bakın hangi diziyle geri dönüyor?

Murat Yıldırım 3 yıllık aranın ardından bakın hangi diziyle geri dönüyor?
ATV'nin Kim Milyoner Olmak İster yarışmasını sunan Murat Yıldırım, bir süredir dizilerden uzak kalmıştı. Yeni dönemde kendisini bakın hangi dizide izleyeceğiz?

ATV'den ekrana gelen Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının sunucusu Murat Yıldırım bir süredir uzak kaldığı dizilere geri dönüyor. Murat Yıldırım, yeni sezonda Show TV ekranlarında başlayacak Ramo dizisinde rol alacak. Murat Yıldırım, Ramo dizisinde hangi karakteri canlandıracak? Ramo dizisinin konusu ne? Ramo dizisi hakkındaki tüm bilgiler.

Murat Yıldırım 3 yıl sonra yeni bir diziyle dönüyor

Murat Yıldırım son olarak 2015 yılında ATV'den ekrana gelmeye başlayan Gecenin Kraliçesi dizisinde rol almıştı. O dizi sona erdikten sonra Murat Yıldırım, Kocan Kadar Konuş, Kocan Kadar Konuş: Diriliş, Sonsuz Aşk, Ayla ve İlk Öpücük filmlerinde rol aldı. Ayrıca ATV'de yayınlanan genel kültür yarışması Kim Milyoner Olmak İster'in sunuculuğunu üstlendi. Yeni sezonda Ramo dizisinde rol alacağı kesinleşen Murat Yıldırım, 3 yıl sonra ilk kez bir dizide rol almış olacak. Murat Yıldırım'ın dizide hangi karaktere can vereceği henüz bilinmiyor.

Ramo dizisinde kimler rol alacak?

Ramo dizisinde Murat Yıldırım'ın yanı sıra Kurtlar Vadisi Pusu, Kalbim Seni Seçti, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Söz dizilerinde rol alan Görkem Sevindik ve Yeşil Deniz, Payitaht Abdülhamit, İsimsizler ve Elimi Bırakma dizilerinde rol alan Cemre Baysel'in rol alacağı kesinleşti. Önümüzdeki günlerde dizinin oyuncu kadrosu genişlemeye devam edecek.

Ramo dizisinin konusu ne?

BKM Yapım tarafından yapılacak Ramo dizisinin konusu ne olacak? Henüz Ramo dizisinin konusuyla ilgili herhangi bir bilgi paylaşılmadı. Yönetmeni belli olmayan Ramo dizisinin senaryosunu Yılmaz Şahin kaleme alacak. Yılmaz Şahin daha önce Kavak Yelleri, Fırtına, Yağmur Zamanı, Taşların Sırrı, Kartallar Yüksek Uçar, Muhteşem Yüzyıl ve Muhteşem Yüzyıl Kösem dizilerinin senaryosunu yazmıştı.

Ramo dizisi ne zaman başlayacak?

Show TV ekranlarının yeni dizisi Ramo yeni sezonda ekranlarda olacak. Peki Ramo dizisi ne zaman başlayacak? Yaz aylarının sonlarında geldiğimiz bu dönemde dizilerin çekimlerine yavaş yavaş başlandı. Ramo dizisinin çekimleri de önümüzdeki haftalarda başlayacak. Sonbahar döneminde ise oyuncu kadrosunda Murat Yıldırım, Cemre Baysal ve Görkem Sevindik'in yer alacağı Ramo dizisini Show TV ekranlarında göreceğiz.

12-08-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar