Murat Yıldırım 4 yıl sonra Ramo dizisi ile ekranlara dönüyor!

Murat Yıldırım 4 yıl sonra Ramo dizisi ile ekranlara dönüyor!
Çok farklı projelerle ünü her geçen gün artan Murat Yıldırım, 4 yıl aradan sonra Ramo dizisi ile ekranlara dönüyor. Çok yönlü kişiliğiyle dikkat çeken oyuncu Murat Yıldırım kimdir?

Çok farklı projelerle ünü her geçen gün artan Murat Yıldırım, 4 yıl aradan sonra Ramo dizisi ile ekranlara dönüyor. Çok yönlü kişiliğiyle dikkat çeken oyuncu, BKM’nin Show TV’de yayınlanacak yeni dizisi Ramo’da başrol oynayacak.  Dizi sektörüne dönerek hayranlarını sevindiren Murat Yıldırım kimdir, haberimizde…

Murat Yıldırım 4 yıl sonra Ramo dizisi ile ekranlara dönüyor!

BKM’nin Show Tv için hazırladığı Ramo dizisi sektöre iddialı bir şekilde hazırlanıyor. Oyuncu kadrosu belli olan dizide Murat Yıldırım Ramo karakteriyle başrol oynayacak. Son olarak Atv'de Kim Milyoner Olmak İster'i sunan Murat Yıldırım uzun bir aradan sonra Ramo dizisiyle geri döndü.

Ramo Dizisi Oyuncu Kadrosu

28 Ekim 2019 tarihinde çekimlerine başlanan Ramo dizisinde yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın oturuyor.  Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç’in başrolü paylaştığı dizinin kadrosuna son olarak İlkay Kayku katıldı. Dizide ayrıca İlker Aksum, Yiğit Özşener, Berk Hakman, Görkem Sevindik, Cemre Baysel, İlhan Şen, İdil Fırat, Yıldırım Gücük, Nilüfer Açıkalın, Sacide Taşaner, Burcu Cavrar, Deniz Gürzümar ve Nebil Sayın rol alacak. Oldukça geniş olan kadroya önümüzdekş günlerde yeni isimler de dahil olacak.

Ramo Dizisi Konusu Nedir?

Murat Yıldırım’ın diziye adını veren ‘Ramo’ karakterini oynayacağı dizi, iki aile arasındaki çatışmayı konu alıyor. İki aile arasındaki amansız mücadele sırasında yeşerecek tutkulu bir aşk, diziseverleri ekrana bağlayacak. Ramo dizisi aralık ayında Show TV'de yayınlanmaya başlayacak.

Murat Yıldırım Kimdir?

1979 Konya doğumlu sanatçı, Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunudur. Tiyatro ve müziğe ilgi duyan Yıldırım, Yıldız Teknik Üniversitesi Oyuncuları'na (YÜO) katılarak amatör olarak tiyatroda oynadı. İlk oyunculuk deneyimini “Ayrılsak da Beraberiz” dizisi ile yaşayan Murat Yıldırım,  Atv ekranlarında yayınlanan “Kim Milyoner Olmak İster?” adlı yarışma programındaki sempatikliğiyle takdir topladı. Biz de canlitv olarak Murat Yıldırım’a başarılar diliyoruz.

Rol Aldığı Bazı Yapımlar

2017 – Ayla (Üsteğmen Mesut) (Sinema Filmi)

2016 – Sonsuz Aşk (Can) (Sinema Filmi)

2015 – Kocan Kadar Konuş (Sinan) (Sinema Filmi)

2015 – Gecenin Kraliçesi (Kartal) (TV Dizisi)

2014 – Kırımlı (Sinema Filmi)

2012 – Suskunlar (Ecevit) (TV Dizisi)

2010-2011 – Aşk ve Ceza (Savaş) (TV Dizisi)

2009 – EY Aşk Neredesin? (Çetin) (TV Dizisi)

2008 – Güz Sancısı (Behçet) (Sinema Filmi)

2007-2008 – Asi (Demir) (TV Dizisi)

2006 – Fırtına (Ali) (TV Dizisi)

2006 – Araf (Cenk) (Sinema Filmi)

2005 – Organize İşler (Tabutçu) (Sinema Filmi)

2004 – Büyük Yalan (Okan) (TV Dizisi)

2003 – Patron Kim? (Konuk Oyuncu) (TV Dizisi)

1999-2003 – Ayrılsak da Beraberiz (TV Dizisi)

12-11-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar