Murat Yıldırım, Kim Milyoner Olmak İster sunuculuğunu bıraktı

Murat Yıldırım, Kim Milyoner Olmak İster sunuculuğunu bıraktı
ATV'nin ilgiyle izlenen bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster'de Murat Yıldırım, sunuculuk görevini bıraktığını açıkladı.

ATV'den ekrana gelen Kim Milyoner Olmak İster jürisi bir kez daha değişiyor. Hali hazırda yarışmanın sunuculuğunu üstlenen Murat Yıldırım, yeni sezondan itibaren yarışmada sunuculuk yapmayacak. Kararını sosyal medya üzerinden açıklayan Murat Yıldırım neden Kim Milyoner Olmak İster yarışmasından ayrılma kararı aldı.

Murat Yıldırım, Kim Milyoner Olmak İster sunuculuğunu neden bıraktı?

Yeni sezonda ATV ekranlarında Ramo adında yepyeni bir dizi başlıyor. Ramo dizisinin başrolünde Fırtına, Asi ve Suskunlar dizisiyle hafızalara kazınan Murat yer alıyor. Bununla birlikte hali hazırda Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının da sunuculuğunu üstleniyor. Ayrıca Ramo dizisinin çekimleri İstanbul'da değil Adana'da gerçekleştiriliyor. Kim Milyoner Olmak İster yarışması ile Ramo dizisini birlikte götürmek zor olacağından Murat Yıldırım, Kim Milyoner Olmak İster sunuculuğunu bıraktı. Tecrübeli oyuncu kararını attığı tweet ile açıkladı.

Murat Yıldırım'ın attığı tweet: "Kim milyoner olmak isterdeki sunuculuk görevimi oyunculuğa olan tutkumdan dolayı sonlandırıyorum.Bu kararıma gösterdikleri anlayıştan dolayı tüm Atv yönetimine ve milyoner ekibime teşekkür ederim. Şimdi Ramo."

Kim Milyoner Olmak İster sunucusu ikinci kez değişecek

Daha önce Kim 500 Milyon İster, Kim 500 Bin İster, Kim 1 Milyon İster gibi isimlerle bilinen yarışma programı 2011 yılında Kim Milyoner Olmak İster ismiyle yeniden başladı. Uzun yıllarca Kenan Işık ismi bu yarışmayla özdeşleşti. 2011 yılında yeniden başladığında yarışmanın sunuculuğunu yine Kenan Işık üstlendi. Kenan Işık, 2014 yılında oldukça talihsiz bir kaza sonucu beyin kanaması geçirdi. Başarılı oyuncu ve sunucu Kenan Işık, yaşadıklarından sonra eski haline gelemedi. 2014 yılında yarışmanın sunuculuğunu çeşitli sanatçılar yapmaya başladı. Yine aynı yıl Selçuk Yöntem, Kim Milyoner Olmak İster'in devamlı sunucusu oldu. Selçuk Yöntem, sunuculuk görevini 2017 yılına kadar sürdürdü. 2017 yılında Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının sunuculuğuna Murat Yıldırım getirildi. Murat Yıldırım, 2 yıldır Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında sunuculuk yapıyordu. Geçtiğimiz günlerde o da Kim Milyoner Olmak İster yarışmasından ayrıldığını açıkladı. Bakalım bu uzun soluklu yarışma programının yeni sunucusu kim olacak? Önümüzdeki günlerde yeni sunucunun açıklanması bekleniyor.

09-09-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar