Murat Yıldırım Mısır’da Çekilen Filmde Başrol Oldu!

Murat Yıldırım Mısır’da Çekilen Filmde Başrol Oldu!
Kim Milyoner Olmak İster'in başarılı sunucusu oyuncu Murat Yıldırım Mısır yapımı, gerçek bir hikayeden yola çıkılarak hazırlanan sinema filminde başrol oldu. İşte detaylar!

Murat Yıldırım denince şu sıralar herkesin aklına Kim Milyoner Olmak İster yarışması ve bu yarışmanın son bölümünde yarışan Arda Ayten isimli üniversite öğrencisi geliyor. Hatırlanacağı üzere Murat Yıldırım tarafından sunulan Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışmanın son bölümünde yarışan Arda Ayten milyonluk soruya kadar gelmiş ve milyonluk soruyu açtırmaya hak kazanmıştı. Murat Yıldırım tarafından sunulan program ve Murat Yıldırım bu son bölümle herkesin dilinde yer almıştı. Ancak Murat Yıldırım bir oyuncu her ne kadar son dönemlerde kendisini filmlerde ve dizilerde göremesek de kendisi oldukça başarılı bir oyuncu. Şu sıralar herkesin dilinde olan Murat Yıldırım bu sefer Kim Milyoner Olmak İster’le değil başrolünü oynadığı sinema filmiyle gündemde. İşte ayrıntılar!

Murat Yıldırım Mısır Sinemalarında!

Atv ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışmanın sunucusu oyuncu Murat Yıldırım Mısırlı yönetmen Mohamed Hesham El-Rashidy’nin yeni filmi Mako’da başrol oyuncusu olarak görev alacak. Oyuncu Murat Yıldırım geçtiğimiz günlerde Mısırlı yönetmen Mohamed Hesham El-Rashidy ve Mako Filmi’nin yapımcısı ile bir araya geldi ve filmle ilgili görüşmeler yaptılar. Murat Yıldırım ve Mısırlı ekip her konuda anlaşarak Mako Filmi için imza attılar. Murat Yıldırım’ın başrolü üstlendiği filmin afişi ise daha sonra medyaya servis edildi. Mako Filmi’nde Murat yıldırım ile birlikte oyuncular Kosai Khauli, sarah Elshamy, Khaled Anwar, Nahed Elsabai gibi Mısırlı oyuncular da rol alacak. Gerçek bir hikayeden yola çıkılan filmde 1991 yılında Kızıldeniz’de batan Salem Express adlı gemi ve hayatlarını kaybeden çok sayıda insanın hikayeleri konu alınıyor. Film Mısır’ın yanı sıra tüm Arap ülkelerinde vizyona girecek.

Murat Yıldırım Kimdir?

Murat Yıldırım 13 Nisan 1979 yılında Konya’da doğdu. İlk orta ve lise eğitiminin ardından Yıldız Teknik Üniversitesi makine Mühendisliği Bölümünden mezun oldu. Oyuncu tiyatro ve müziğe olan ilgisi sebebiyle Yıldız Teknik Üniversitesi Oyuncularına katılıp 3 yıl amatör olarak bu grup içinde yer aldı. Oyuncunun televizyon dünyasıyla ilk tanışması 2003 yılında Ölümsüz Aşk’la oldu. Ardından 2004 yılında Bütün Çocuklarım dizisinde yer aldı. Daha sonra sırayla Büyük Yalan, Fırtına Asi dizilerinde rol aldı ve Asi dizisinde canlandırdığı demir karakteriyle bir anda seyircinin beğenisini kazanmayı başardı. Bu projenin ardından ilk kez başrol oyunculuğunu yaptığı Aşk ve Ceza adlı dizide rol aldı. Oyuncu 2012 yılında Show Tv’de yayınlanan ve oldukça büyük ses getiren Suskunlar adlı dizide Ecevit karakterini canlandırdı. Oyuncu en son Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışmada sunuculuk yapmaktadır.

17-07-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar