Murat Yıldırım Ramo Setinde Adanalı Kadınlarla Bir Araya Geldi!

Murat Yıldırım Ramo Setinde Adanalı Kadınlarla Bir Araya Geldi!
Show Tv'de seyirciyle buluşacak olan Ramo Dizisi çekimlerine Adana'da devam ediyor. Dizinin setinde Adanalı kadınlar Murat Yıldırım'la sohbet etti! İşte haberin detayları!

Heyecanla beklenen dizilerden biri Ramo. Öyle ki hazırlıkları başladığı günden itibaren hakkında en çok konuşulan, en çok yazılan projelerin başında yer aldı. Kimi olaylarla gündeme geldi, kimi diziyi heyecanla bekleyen izleyiciyi sevindiren haberlerle. Ama ne olursa olsun dizi daha başlamadan sosyal medyada ve televizyon dünyasında kendine hatırı sayılı bir kitle edinmeyi başardı.

Başrolünde usta oyuncu ve dizi setlerine 7 yıl gibi uzun bir süre ara veren Murat Yıldırım’ın Ramo karakteri (Ramazan) ile rol aldığı dizinin çekimleri büyük bir hızla sürüyor. 2020 Ocak ayı gibi yayına girmesi beklenen dizi artık son sayıyor. Adana’da çekimleri devam eden Ramo’nun çekimleri sırasında sette konukları hiç eksik olmuyor. Özellikle setin kurulduğu mahallenin sakinleri tarafından hemen her gün ziyaret edilen Ramo’nun setinde son olarak Adanalı Kadınlar vardı. İşte detaylar!

Adanalı Kadınlar Ramo Setini Bastı!

Senaryosu Yılmaz Şahin tarafından kalema alınan ve yönetmenliğini Yağız alp Akaydın’ın üstlendiği BKM yapımı Ramo Dizisi’nde sona gelindi. 2020 Ocak başında Show Tv’de seyirciyle buluşması beklenen dizi daha başlamadan kendine büyük bir kitle edindi. Adanalı izleyicilerin setinden eksik olmadığı Ramo’nun son ziyaretçileri Adanalı kadınlar oldu. Dizi setini ziyaret eden ve başrol oyuncusu Murat Yıldırım ile birlikte sohbet edip bol bol hatıra fotoğrafı çektiren Adanalı kadınlar dizinin başlamasını iple çektiklerini dile getirirken Ramo ve Murat Yıldırım Adanalıların gözdesi oldu.

Dolmalar, Börekler, Çörekler!

BKM tarafından Show Tv için hazırlanan ve bir başkaldırı hikayesi ve imkansız bir aşkı anlatacak olan Ramo Dizisi yayına girmek için artık gün sayıyor. Mahalle kabadayılığını ve Mafya hikayelerini konu alan dizi Adana’da çekiliyor. Dizinin çekimlerinin başladığı ilk günden itibaren sette konukları hiç eksik olmuyor. Özellikle setin kurulduğu mahallenin kadınları hemen her gün evlerinde hazırladıkları böreklerle, çöreklerle, baklavalarla seti ziyaret ediyor. Set çalışanları ve oyuncularla yiyip içip bol bol fotoğraf çektiriyorlar.

Dizi henüz başlamadan Adanalı kadınların gözdesi olurken set çalışanları ve oyuncular bu durumdan şikayetçi gözükmüyorlar. Oyuncu kadrosunda Murat Yıldırım, Esra Bilgiç, İlker Aksum, Yiğit Özşener, Görkem Sevindik, İdil Fırat, cemre Baysel, İlhan Şen, Sacide Taşaner ve Macit Koper gibi usta oyuncuların yer aldığı Ramo yakın zamanda izleyiciyle Show Tv ekranlarında buluşacak.

20-12-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar