MasterChef’te akrabalar yarıştı İşte ikinci eleme adayı!

MasterChef’te akrabalar yarıştı İşte ikinci eleme adayı!
Ülkemizin en heyecanlı yarışmalarından biri olan MasterChef Türkiye adım adım büyük finale doğru gidiyor. Büyük finale sayılı haftalar kala, eleme heyecanı tüm hızıyla sürüyor

Ülkemizin en renkli ve heyecanlı yarışmalarından biri olan MasterChef Türkiye adım adım büyük finale doğru gidiyor. Büyük finale sayılı haftalar kala, eleme heyecanı tüm hızıyla sürüyor. Büyük ilgi gören yemek yarışma programı MasterChef’te bu sefer akrabalar yarıştı. 17 Aralık Salı akşamı Tv8’de ekrana gelen son bölümde ikinci eleme adayı da belli oldu. Yarışmacılar, ödül ve eleme oyununda hünerlerini gösterirken bir yakınından destek aldı. Yakınları ile birlikte yemek yapan 5 yarışmacıdan biri ödül oyunu alırken Alican’dan sonra ikinci eleme adayı da belli oldu. MasterChef eleme potasına giren ve ödülü kazanan yarışmacılar kimler, haberimizde.

MasterChef’te akrabalar yarıştı İşte ikinci eleme adayı!

Tv8’in yemek yarışma programı MasterChef’te önceki gün 69. Bölüm heyecanı yaşandı. Adım adım büyük finale giden MasterChef’te büyük son yaklaşırken 5 kişiye düşen yarışmacılar, elenmemek için var güçleriyle mücadele ediyor. 17 Aralık Salı akşamı 69. Bölümü yayınlanan yarışmada de bir hafta daha yarışmada kalmak için ter döken 5 yarışmacı, eleme oyunundan önce 10 bin TL'lik para ödülü almak için mutfağa girdi. Keyifli anlara sahne olan MasterChef’te yarışmacılar, bir akrabasıyla beraber yemek yaptı. 10.000 liralık büyük ödülü kazanan isimve ikinci eleme adayı belli oldu.

Masterhef'te ödül oyununu kim kazandı?

MasterChef'in 69. Bölümünde ilginç bir gelişme yaşandı. Su böreği yapan yarışmacılara yakınları kendi seçtikleri yemekle eşlik etti. Yarışmacılardan Batuhan’a annesi, Güzide’ye ablası, Alican’a kuzeni, Cemre’ye anneannesi, Ekin’e ise kızkardeşi eşlik etti. Yakınlarından bir kişinin desteğiyle mutfağa giren 5 yarışmacı 10 bin liralık ödül için yarıştı. Şeflerin tadımı sonrası en iyi yemeği yapan ve 10 bin TL'yi alarak ödül oyununu kazanan isim annesinin desteklediği Batuhan oldu.

İkinci Eleme Adayı?

Oynanan ödül oyunu bittikten sonra MasterChef yarışmacıları eleme oyunu için tezgah başına geçti. En iyi fener balığı tabağını çıkarmak için mücadele eden isimler jüri üyeleri tarafından belirlendi. Eleme potasına giren isim, gecenin sonunda açıklandı. MasterChef'in önceki bölümlerinde eleme potasına giren isim Alican olmuştu ve ikinci isim bekleniyordu. 5 yarışmacıdan Cemre, en iyi yemeği yaparak elemeden kurtulan ilk isim oldu ve rahat bir nefes aldı. Batuhan ise şeflerin değerlendirmesi sonrası bu haftanın 2. eleme adayı olarak belirlendi. Geriye kalan Ekin, Cemre ve Güzide şimdilik eleme potasına girmekten kurtuldu. canlıtv platformu olarak MasterChef Türkiye yarışması heyecanını takipçileirmize duyurmaya devam edeceğiz. Keyifli seyirler.

19-12-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar