Murat Yıldırım ve İman El Bani’nin Bebekleri Dünyaya Geldi

Murat Yıldırım ve İman El Bani’nin Bebekleri Dünyaya Geldi
Teşkilat dizisine yeni katılan ünlü oyuncu Murat Yıldırım ve güzel eşi İman El Bani'nin Miray adında küçük bir kız çocukları dünyaya geldi.

Şu sıralar TRT 1 ekranlarında pazar akşamları ekrana gelen Teşkilat dizisi ile seyirci karşısına çıkan ünlü oyuncu Murat Yıldırım ile 2016 yılında dünya evine giren ünlü ve tescilli güzel İman El Bani’nin ilk bebekleri dünyaya geldi. 2016 yılında dünya evine giren çift dünyaya gelen ve Miray adını verdikleri kız bebeklerinin dünyaya gelişini büyük mutlulukla karşıladı. Ünlü oyuncu Murat Yıldırım ve eşi İman El Bani dünyaya gelen küçük Miray’ın dünyaya gelişini sosyal medya hesaplarından sevenleriyle paylaştı. Çiftin paylaşımının ardından pek çok sosyal medya hesabından çifte tebrik mesajları gelirken sosyal medya ve magazin basını ile internet haber siteleri çiftin mutluluğunu gündeme taşıdı.

Miray Bebek Dünyaya Geldi

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisine bu sezon dahil olan ve dizide Ömer karakterine hayat veren ünlü ve başarılı oyuncu Murat Yıldırım henüz dizinin 3. Sezonunun ikinci bölümü olmasına rağmen dizinin seyircisi tarafından çok sevildi ve karakteri şimdiden heyecanla takip edilmeye başlandı. Çiftin 2016 yılında evlendiği ünlü güzel İman El Bani ise şu sıralar dünyaya yeni gelen bebeğin ve öncesinde de hamileliğin heyecanlı sürecini yaşadı. Sonunda Miray adını verdikleri küçük kızları dünyaya geldi. Çift sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımda “Hepinize teşekkür ederim. Çok uzun zamandır dua ettiniz, iyi dileklerde bulundunuz. Sonunda kızımız Miray dünyaya geldi. Çok mutluyuz” ifadelerini kullandılar. Öbür taraftan anne İman El bani ve küçük bebeğin sağlık durumunun gayet iyi olduğu öğrenildi.

İman El Bani Kimdir?

Şu sıralar Teşkilat dizisinde rol alan ünlü ve başarılı oyuncu Murat Yıldırım ile 2016 yılında dünya evine giren ünlü isim İman El Bani 1987 yılında Fas’ta dünyaya gelmiştir. İlk öğrenimin hayatına Fas’ta başlayan ünlü ve güzel isim 2008 yılında Fas’ta yapılan güzellik yarışmasında birinci olmuştur. Aynı yıl gerçekleştirilen Miss Arab World yarışmasında da birinci olan İman El Bani oyunculuk üzerine eğitimini İngiltere’de almıştır. Daha sonra ülkesine dönen ünlü isim Mısır ve Fas’ta pek çok dizi ve reklamda rol almıştır. Oyuncu Türkiye’de eşi Murat Yıldırım ile birlikte Aziz dizisinde rol almıştır.

10-10-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar