Çöp Adam Dizinin Kadrosuna Güzel Oyuncu!

Çöp Adam Dizinin Kadrosuna Güzel Oyuncu!
Yakında sete çıkacak olan ve Star Tv'de ekrana gelecek Çöp Adam dizisinin kadrosuna genç ve güzel oyuncu Sedef Avcı dahil oldu.

Televizyon kanalları yeni sezona yeni ve yayında olan dizi ve yapımlarıyla girdi. Ancak bazı kanallar halen yeni dizileri seyirciyle buluşturmaya devam ediyor. Özelikle Show Tv ve Star Tv için hazırlanan bazı yapımlar yeni yeni seyirciyle buluşmaya başlıyor. Star Tv ekranlarında yayına girecek olan ve OGM Pictures tarafından hazırlanan Çöp Adam dizisi için de son hazırlar ve cast çalışmaları devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde okuma provası yapılan ve oyuncuları ilk kez bir araya gelen Çöp Adam dizisinin başrolünde Engin Altan Düzyatan yer alıyor. Kadrosunda ünlü isimlerin yer aldığı dizide uzun süredir merak konusu olan kadın başrol de sonunda bulundu. OGM Pictures tarafından hazırlanan Çöp Adam dizisinde Engin Altan Düzyatan’ın partneri olarak ünlü ve başarılı oyuncu Sedef Avcı’yla el sıkışıldı.

Sedef Avcı Çöp Adam Dizisinde

OGM Pictures tarafından Star Tv için hazırlıkları süren ve yakında sete çıkacak olan Çöp Adam dizisinde Engin Altan Düzyatan’ın partneri belli oldu. Melek Gençoğlu ve Su Ersöz tarafından kaleme alınan ve Yağız Alp Akaydın tarafından yönetilen dizinin kadrosuna Engin Altan Düzyatan’ın partneri olarak ünlü ve güzel oyuncu sedef Avcı ile anlaşıldı. Geçtiğimiz gün okuma provaları gerçekleştirilen dizinin çok yakında sete çıkması bekleniyor.  Diziye kadın başrol oyuncusu olarak dahil olan Sedef Avcı, Engin Altan Düzyatan’ın canlandırdığı Tamer’in eşi Berrin’e hayat verecek. Dizinin en geç ekim ayı sonunda ekrana gelmesi ve seyirciyle buluşması bekleniyor.

Sedef Avcı Kimdir?

Dizi ve sinema filmlerinin sevilen oyuncularından biri olan genç ve güzel oyuncu Sedef Avcı 22 Ocak 1982 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini tamamlayan Sedef Avcı bir dönem manken ve modellik yapmış ardından oyunculuk eğitimleri alarak setlerde boy göstermeye başlamıştır. Sedef Avcı bugüne kadar pek çok yapımda yer almıştır. Bu yapımlar arasında

·         Hayattan Korkma

·         Romantik Komedi

·         Aşk Olsun

·         Böyle mi Olacaktı

·         Yanık Koza

·         Menekşe ile Halil

·         Yaprak Dökümü

·         Ezel

·         Umut Yolcuları

·         Arka Sokaklar

·         Mazi Kalbimde Yaradır

·         Esir Şehrin Gözyaşları

·         Boynu Bükükler

·         Bedel

·         Evlat Kokusu ve

·         El Kızı bulunmaktadır.

10-10-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar