Kardeşlerim Dizisine Yeni Oyuncu Dahil Oldu

Kardeşlerim Dizisine Yeni Oyuncu Dahil Oldu
Atv'nin 3. sezonuna giren başarılı dizisi Kardeşlerim cumartesi akşamları ekrana gelmeye devam ediyor. Dizinin kadrosuna genç ve güzel oyuncu Özge Akdeniz dahil oldu.

Atv ekranlarında cumartesi akşamları yayınlanan ve seyircinin heyecanla takip ettiği gençlik ve dram türündeki dizi Kardeşlerim bu sezon 3. Sezonuyla seyirciyle buluşuyor. Her cumartesi akşamı yeni bölümüyle ekrana gelen dizi günün en çok seyredilen ilk üç yapımı arasına girerken kanalını ve yapımcı şirketi NG Medya’yı oldukça mutlu ediyor. İlk iki sezonunda oldukça başarılı sonuçlar alan dizinin 3. Sezonu da yine aynı şekilde başladı. Dizide birbirinden ünlü isimler yer alırken hikayeye göre zaman zaman bu kadrodan ayrılmalar ya da yeni oyuncuların katılımı devam ediyor. Gül Abus Semerci tarafından kaleme alınan dizi Serkan Birinci tarafından yönetiliyor. Genç ve ünlü isimlerden kurulu dizinin kadrosuna ise yeni ve başarılı genç bir oyuncu daha katıldı. Dizinin kadrosuna Gülay karakterini canlandırmak için Özge Akdeniz dahil oldu ve çekimlere başladı.

Özge Akdeniz Kardeşlerim’de

NG Medya tarafından hazırlanan ve Atv ekranlarında 3. Sezonuyla ekrana gelen başarılı dizi Kardeşlerim oyuncu kadrosunu yeni oyuncularla güçlendirmeye devam ediyor. Dizinin kadrosuna son olarak Özge Akdeniz Gülay karakteri olarak dahil oldu. Dizide Asiye’nin en yakın arkadaşlarından birine hayat verecek ve dizide dikkat çekici bir karakteri canlandıracak oyuncu sete çıkarak çekimlere başladı. Oyuncu kadrosunda ünlü isimler Celil Nalçakan, Fadik Sevin Atasoy, Yiğit Koçak, Cüneyt Mete, Su Burcu Yazgı Coşkun, Ahu Yağtu ve Simge Selçuk gibi ünlü ve başarılı isimler yer alıyor. 3. Sezonunda olan Kardeşlerim dizisi Atv ekranlarında cumartesi akşamları seyirciyle buluşuyor.

Özge Akdeniz Kimdir?

Son dönemin genç ve başarılı oyuncularından biri olan Özge Akdeniz, 5 Temmuz 1997 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen Edirneli olan Özge Akdeniz, ilk, orta ve lise eğitimlerinin ardından, halen İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi’nde üniversite eğitimine devam eden oyuncu, eğitiminin yanı sıra oyunculuk da yapmak istemiş ve bunun için gereken eğitimleri almaya başlamıştır. Sadri Alışık Kültür Merkezi’nde oyunculuk eğitimleri alan Özge Akdeniz daha sonra setlerde ve tiyatro sahnelerinde boy göstermeye başlamıştır. Birçok tiyatro oyununda sahne alan genç oyuncu ayrıca, Keşke Hiç Büyümeseydim, Yüzleşme, Hıçkırık ve Seni Kalbime Sakladım adlı yapımlarda yer almıştır.

10-10-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar