Murat Yıldırım'dan kötü haber

Murat Yıldırım'dan kötü haber
Murat Yıldırım'dan kötü haber. Murat Yıldırım korona oldu. Murat Yıldırım son durumu. Murat Yıldırım kimdir? Murat Yıldırım eşi.

Show TV kanalının dizisi Ramo başrol oyuncusu Murat Yıldırım'dan kötü haber. Murat Yıldırım'dan kötü haber. Murat Yıldırım sağlık durumu. Murat Yıldırım dizileri. Murat Yıldırım koronavirüs oldu. Murat Yıldırım eşi. Murat Yıldırım kimdir?

Ekranların sevilen ismi oyuncu ve sunucu Murat Yıldırım, sosyal medya hesabı üzerinden hayranlarını üzen bir haber verdi. Koronavirüs yakalandığını söyleyen Murat Yıldırım, hayranlarını üzdü. Peki Murat Yıldırım'ın sağlık durumu nasıl? Murat Yıldırım kimdir?
'Bir yıl kovalamanın ardından evet kordona beni de yakaladı' sözleri ile takipçilerine kötü haberi veren Murat Yıldırım'ın sağlık durumu en çok merak edilenler arasında yer aldı. Peki Murat Yıldırım'ın son durumu nedir?

Murat Yıldırım'dan kötü haber

Koronavirüs ün 5. gününde olduğunu belirten Murat Yıldırım, 'Bir yıl kovalamanın ardından evet, covid beni de yakaladı. 5. günümdeyim daha iyiyim çok daha iyi olacağım. Bütün dünyadan bu hastalığın gitmesi için dua ediyorum. Kendinize dikkat edin' sözlerini kullanarak takipçilerinin içini rahatlattı. Peki Murat Yıldırım kimdir?

Murat Yıldırım kimdir?
13 Nisan 1979 yılında dünyaya gelen Murat Yıldırım, Konya doğumludur.  Eğtimini Yıldız Teknik Üniversitesi'nde tamamlamıştır. Tiyatro çalışmalarında yer aldıktan sonra İlk olarak 2003 yılında Ölümsüz Aşk isimli dizi ile oyunculuğa adım atan Murat Yıldırım, 2004 yılında Bütün Çocuklarım adlı dizide rol alarak oyunculuğa devam etmiştir. Murat Yıldırım, 2017 - 2019 yılları arasında Kim Milyoner Olmak İster? adlı programda sunculuk yapmıştır.

Eşi ile ilgili yorumlara tepki göstermişti!

Murat yıldırım eşi ile ilgili yapılan olumsuz yorumlara karşılık, tepkisini gösterirken şu sözleri kullanmıştı; 'Normalde sosyal medyayı fazla takip etmediğimi siz de bilirsiniz ama bu benim dahi rahatsız olacağım boyutlara geldiği için yazıyorum... Rambel adı altında eşime hakaretler yağdıran bana emir kipleri ile mesajlar atanlar, o hakaret ettiğiniz kadın 5 kez bebek kaybetti ve bunlardan birinde bu dizi için başrol kadın ismi baktığımız sırada Esra'yı önerdi ve kimyamızın uyacağını söyledi. Benim de kanal ve yapıma iletmem sonucunda eşimin haklı olduğunu gördük. Bu bir dizi ve en profesyonel halimizle duruşumuza da devam edeceğiz. Bunları yazdım belki içinde biraz öğretici bir şeyler bulursunuz diye; "Hiçbir şey dışarıdan göründüğü gibi değildir". Bu durumdan ne ben mutluyum ne de Esra ki sizi daha önce uyardı. Umarım sonlanır, sağlıcakla.'

Murat Yıldırım rol aldığı diziler

Ayrılsakta Beraberiz

Hayat Bilgisi

Patron Kim?

Ölümsüz Aşk

Bütün Çocuklarım

Büyük Yalan

Fırtına

Asi

Ey Aşk Nerdesin

Aşk ve Ceza

Suskunlar

Gecenin Kraliçesi

Ramo

 

06-04-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar