Ajda Pekkan sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı

 Ajda Pekkan sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı
74 yaşında olmasına rağmen sahnedeki performansıyla ve yaptırdığı estetik ameliyatlarla gündeme gelen Ajda Pekkan, sağlık sorunları hakkında bir açıklamada bulundu.

İlerleyen yaşına rağmen sahnedeki enerjisiyle bir döneme damga vuran Ajda Pekkan’dan hayranlarına sağlık durumuyla ilgili açıklama geldi. ünlü pop star son dönemde yaşadığı sağlık sorunları ile gündeme gelmiş ve sevenlerini korkutmuştu. İşte bugün ameliyat masasına yatan Türk Popunun 'Süper Star’ı Ajda Pekkan, çıkan haberlerle üzülen sevenlerine bir açıklama yaptı. Şimdi detaylar

 Ajda Pekkan sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı

74 yaşında olmasına rağmen sahnedeki performansıyla ve yaptırdığı estetik ameliyatlarla gündeme gelen Ajda Pekkan, sağlık sorunları hakkında bir açıklamada bulundu. Yaşadığı sorunlar hakkında çıkan haberlerle ilgili olarak gazeteci Olcay Ünal Sert'e açıklama yapan süper star ameliyat oldu. Özel bir hastanede dizinden menisküs ameliyatı olan Ajda Pekkan geçirdiği operasyonu detaylarıyla paylaştı. İşte o açıklama: "Dizimden ameliyat oldum ama öyle abartılacak bir şey yok basit bir diz ameliyatı, şu an gayet iyiyim. Zaten problemim vardı. Bu Pandemi de olsun bitsin istedim. Öyle yazıldığı gibi iki dizimden birden ameliyat olmadım, tek dizimden ameliyat oldum. 5 yıldır var olan bir sorundu bu.      

Abartılacak bir şey yok

Ünlü star konserlerinden dolayı fırsat bulamadığı ameliyatını ancak Pandemi döneminde yaptırabildi. Bilindiği üzere pandemi dolayısıyla açık hava konserleri yapılamıyor. Süper star son durumu hakkında ise şu açıklamayı yaptı: “ Yoğun konserlerden daha önceden fırsat bulamamıştım. Ayrıca insan çekinebiliyor da, ilk başlarda biraz korkuyordum çünkü 2,5 - 3 aylık bir dinlenme süreci de gerekiyor. Ben kendimi çok hızlı bir şekilde tedavi etme sürecine aldım. Hemen sporuma başladım, platesle... Bundan böyle sahnede daha rahat olacağım. Boşuna korkmuşum. O yüzden bunu yaptırmam gerekiyordu. Bir futbolcu gibi düşünmek gerekiyor, farz et maça hazırlanıyorum. Öyle yazdıkları gibi abartılacak bir şey yok."

Ajda Pekkan Kimdir?

1946 İstanbul doğumlu şarkıcı henüz lise öğrencisi iken gece kulübü Çatı’da sahne aldı. 1963 yılında Ses dergisinin açtığı yarışmada birinci oldu. 47 filmde oynayan süper star oyunculuğu bırakarak tamamen müziğe yöneldi. Halk konserleri, sahne çalışmaları ve konuk sanatçı olarak katıldığı uluslararası organizasyonlarda boy gösterdi.Canlitv olarak ünlü şarkıcıya geçmiş olsun diyoruz.

07-04-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar