Şok! Kırmızı Kamyon’un Yayını Durduruldu

Şok! Kırmızı Kamyon’un Yayını Durduruldu
Show Tv ekranlarında geçen hafta ilk bölümüyle ekrana gelen Kırmızı Kamyon’un yayınının durdurulduğu ve dizinin yayın akışından çıkarıldığı öğrenildi.

Show Tv ekranlarında ilk bölümüyle geçen hafta Çarşamba akşamı ekrana gelen ve Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek ilk defa itfaiye çalışanlarının ve itfaiyecilik mesleğinin hikayesini anlatan Kırmızı kamyon dizisiyle bir son dakika gelişmesi yandı. Uzun süren hazırlık sürecinin ardından geçen hafta yayınlanmaya başlayan ve 10. Ev Yapım tarafından hazırlanan Kırmızı kamyon dizisinin yayının durdurulduğu ve kanalın yayın akışından çıkarıldığı öğrenildi. Hem seyirciyi hem de dizi sektörünü şok eden bu kararın Show Tv yönetimi ile dizinin yapım şirketinin ortaklaşa aldıkları bir karar olduğu da ayrıca belirtildi. Bu son dakika gelişmesi diziyi ilk bölüm takip edenleri ve diziyi merakla bekleyenleri oldukça şaşırtırken böyle bir kararın neden alındığı ise açıklanmadı.

Reytinglerde Çok İyi Başlangıç Yapamadı

10. Ev yapım tarafından hazırlanan ve üzerinde uzun süre çalışılan Kırmızı kamyon dizisinin Show Tv yayın akışından çıkarılması herkesi derin bir şoka uğrattı. Dizinin ilk bölümü geçen hafta Çarşamba akşamı yayınlandı. Dizi uzun süren hazırlıktan sonra büyük umutlarla ekrana geldi ve seyircisiyle buluştu. Dizi Çarşamba akşamı daha önce ekrana gelmeye başlayan ve reyting yarışlarında adeta birbirini ezmek için fırsat kollayan yapımların arasında yeni bir yarışçı olarak girdi. Ancak Kırmızı Kamyon bu güçlü ve seyircide uzun süredir karşılık bulmuş yapımlar karşısında pek fazla bir varlık gösteremedi. Kırmızı Kamyon ilk bölüm reytingleriyle çok fazla varlık gösteremedi ve totalde 15. Sırada yer aldı. Bu durum ise dizinin yapım şirketini ve Show Tv’yi hayal kırıklığına uğrattı. Diziyi devam ettirerek bu durumu devam ettirmemek adına da bir karar verilerek dizinin yayınına ara verildi ve yayın akışından çıkarıldı.

Haziran’da Yeni Bölümleriyle Yeniden Ekranda Olacak

Oyuncu kadrosunda Görkem Sevindik, Nilay deniz, Ushan çakır, Fatih Al, Tuğçe Altuğ, Deniz Hamzaoğlu, Aslı Orcan ve Toprak Sağlam’ın yer aldığı Kırmızı kamyon geçen hafta Çarşamba akşamı ilk bölümüyle ekrana gelmişti. Dizi uzun süren hazırlıklardan sonra yayına girmiş ve ancak reytinglerde umulanı verememişti. Bunun üzerine kanal ve yapım şirketi karar birliği ile dizinin yayınının durdurulmasına karar verdi. Dizinin ilk bölümden itibaren yeniden Haziran ayında yayınlanmasına karar verilirken Kırmızı kamyon’un yazın yayınlanarak reytinglerde daha başarılı sonuçlar alması bekleniyor.

06-04-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar