Murat Yıldırım'ın Başrolünde Olduğu Ramo Dizisi'nin Tanıtımı Yayınlandı!

Murat Yıldırım'ın Başrolünde Olduğu Ramo Dizisi'nin Tanıtımı Yayınlandı!
Merakla beklenen dizi Ramo sonunda görücüye çıkıyor. Dizinin ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. Show Tv'de yayınlanacak dizinin tanıtımı büyük beğeni topladı. İşte detaylar!

Yapımcılığını BKM'nin üstlendiği ve Show Tv'de seyirciyle buluşacak olan 2020'nin merakla beklenen iddialı yapımı Ramo Dizisi'nin ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. Dizinin uzun süren hazırlıkları sonunda geçtiğimiz günlerde yönetmen değişikliğine gidilmiş ve çekimler hızlandırılmıştı. Show Tv'de Ocak 2020'de yayınlanması planlanan ve seyircinin merakla beklediği dizinin başrolünde uzun yıllardır dizilerde rol almayan ve son olarak Atv'de yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışmayı sunan başarılı oyuncu Murat Yıldırım rol alıyor. Seyircinin de büyük merak ve heyecanla beklediği dizinin çekimleri Adana'da gerçekleştiriliyor. Murat Yıldırım'ın Ramazan (Ramo) karakterine hayat vereceği dizinin yayınlanan fragmanı her kesim tarafından büyük ilgiyle karşılandı. İşte detaylar!

Ramo'nun tanıtımı yayınlandı!

Murat yıldırım'ın Ramo karakterini canlandıracağı ve Show Tv'de yayınlanacak Ramo Dizisi'nin tanıtımı yayınlandı. Bir başkaldırış hikayesinin ekseninde dönen Ramo'nun yayınlanan ilk görüntüleri dikkatleri üzerine çekti. Senaryosu Yılmaz şahin tarafından kalema alınan ve yönetmenliğini Yağız alp Akaydın'ın üstlendiği yeni dizi Ramo'nnun merakla beklenen ilk görüntüleri yayınlandı.

Ramo karakterine hayat veren Murat Yıldırım dışında Esra Bilgiç, İlker Aksum, Yiğit özşener, Görkem Sevindik, İdil Fırat, Cemre Baysel,İlhan Şen gibi usta ve genç oyuncuların kadrosunda yer aldığı dizide, efendisine başkaldıran Ramo'nun sıradışı hayatının hikayesi ile aile, adalet, intikam, dostluk ve aşk ekseninde derin çatışma anlatılacak. Adana'da çekimleri gerçekleşen dizinin tyayınlanan ve beğeni toplayan ilk tanıtımındaki aşk ve gerilimli çatışma sahneleri dikkatleri çekti. 

Tanıtım Sosyal Medyada Geniş Yer Buldu!

Adana'da çekimleri gerçekleşen dizinin tyayınlanan ve beğeni toplayan ilk tanıtımındaki aşk ve gerilimli çatışma sahneleri dikkatleri çekti. yayınlanır yayınlanmaz büyük beğeni toplayan dizinin ilk tanıtımı sosyal medyaya da damga vurdu. bazı sosyal medya kullanıcıları dizinin yayınlanan fragmanından yola çıkarak diziyi Çukur'a benzetirken bazıları da Arka Sokaklar'a benzetti.

Yoğun bir beğeni kitlesine ulaşan tanıtım için taraflı tarafsız herkes olumlu konuşurken dizinin iddialı olduğu ve daha şimdiden seyircide büyük beğeni ve merak uyandırdığı görüldü. Ramo'nun ilk bölümünün yayın tarihi henüz netlik kazanmazken ilk bölümün Ocak 2020'de Show Tv'de seyirciyle buluşması bekleniyor. 

17-12-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar