Murat Yıldırım'ın Başrolünü Oynadığı Yer Eksi İki'den İlk Kareler Geldi

Murat Yıldırım'ın Başrolünü Oynadığı Yer Eksi İki'den İlk Kareler Geldi
Hakan Evrensel’in kitabını ve senaryosunu yazdığı Ozan Uzunoğlu’nun yönetmen koltuğunda oturduğu Yer Eksi İki filminden ilk kareler gelmeye başladı.

Şu sıralar çekimleri devam eden ve yaklaşıl olarak 2 hafta önce sete çıkan sezonun en iddialı filmlerinden biri olarak gösterilen Yer Eksi İki filminden ilk kareler magazin basını ve sosyal medyaya düştü. Kadrosunda ünlü isimleri barındıran ve 1993 yıllarında terörün en yoğun yaşandığı yerlerden birinde yaşanan bir hikayeyi anlatan Yer Eksi İki ünlü yazar Hakan Evrensel’in aynı adlı romanından Orgino Media Prodüction tarafından hazırlanıyor. Ünlü ve başarılı oyuncu Murat Yıldırım’ın başrolünde yer aldığı ve Yüzbaşı Tayfun karakterine hayat verdiği film 2022’nin sonları 2023’ün başları gibi sinemaseverlerin beğenisine sunulacak. Yönetmen koltuğunda sektörün hemen her kademesinde çalışan ve her işinde de başarıyı yakalayan genç isimlerden ozan Uzunoğlu’nun oturduğu Yer Eksi İki filmi heyecanla beklenen yapımlarından başında geliyor.

İlk Kareler Geldi

Orgino Medya tarafından hazırlanan ve daha önce Nefes adlı sinema filminin de senaryosunu yazan bir zamanlar Güneydoğu Anadolu Bölgesinde terörle bir komutan olarak mücadele eden emekli Hakan Evrensel’in senaryosunu kaleme aldığı Yer Eksi İki şu sıralar yoğun bir set ortamı yaşıyor. Terörle mücadele eden bir birliğin hikayesini anlatan filmde birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Setten ilk karelerin gelmeye başladığı filmde Yüzbaşı Tayfun karakteriyle Murat Yıldırım yer alırken filmin diğer oyuncuları arasında ise İlker Aksum, Şahin kendirci, Arda Anarat gibi oyuncular yer alıyor. Filmin çekimlerinin yaklaşık olarak 5 – 6 hafta arasında sürmesi bekleniyor. Sezonun en iddialı ve gişe yapması beklenen yapımlarından olan film için üst düzey araç ve gereç kullanılıyor.

Yer Eksi Konusu Ne?

Orgino Yapım tarafından projelendirilen ve Hakan Evrensel’in Yer Eksi İki adlı kitabından uyarlanan Yer Eksi İki filminin yönetmen koltuğunda Ozan Uzunoğlu oturuyor. Film 1993 yılında yaşanan ve terörle yoğun bir mücadele veren bir birliğin hikayesini anlatıyor. Filmde Tayfun Yüzbaşı terörün en yoğun olduğu zamanlarda birliği ile birlikte dağlarda mücadele verirken aynı zamanda askerlerinin hayatını kendisininkinden daha çok düşünmektedir. Karakoluna gelen bir gazetecinin gözünden terörle mücadelenin gözler önüne serildiği filmde Tayfun Yüzbaşı tatlı – sert bir komutan olarak ve her şeyden önce yaşamı ön planda tutarak birliğine komuta ediyor.

25-07-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar