Arka Sokaklar 17. Sezonuyla Yakında Başlıyor

Arka Sokaklar 17. Sezonuyla Yakında Başlıyor
Kanal D ekranlarında yayınlanan efsane dizi Arka Sokaklar yeni yayın dönemine hazırlanıyor. Dizi yeni yayın döneminde 17. Sezonuyla ekranlara gelecek.

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi olma unvanını elinde bulunduran ve halen Kanal D ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan Arka Sokaklar dizisi yeniden yayına girmek için son hazırlıklarını yapıyor. Erler Film tarafından hazırlanan ve bugüne kadar 632 bölüm yayınlanan ve geçtiğimiz sezon 16. Sezonuyla kanalın en önemli ve reyting yapan dizilerinden biri olan Arka Sokaklar yayınlandığı gün olan Cuma akşamlarında yıllardır en çok izlenen yapımlar arasında yer alıyor. İstanbul’un ve zaman zaman da tüm ülkenin arka sokaklarında yaşanan illegal olaylarına müdahale eden özverili ve vatansever bir ekibin mücadelesini ve aile hayatlarını anlatan dizi eylül yayın dönemine de yine oldukça iddialı hazırlanıyor. 17. Sezonuyla seyirci karşısına çıkacak dizinin son hazırlıkları ve castı tamamlandıktan sonra dizinin en geç Ağustos ayında sete çıkması ve yeniden çekimlere başlaması bekleniyor.

17. Sezonla Geliyor

Erler Film tarafından hazırlanan fenomen dizi Arka Sokaklar Türk televizyon tarihinde tam anlamıyla bir efsaneye dönüşmüş durumda. İlk bölümü 31 Temmuz 2006 yılında seyirciyle buluşan dizi bu tarihten itibaren hiç ara vermeden 16 sezon boyunca ekrana geldi. Cuma akşamlarının en çok izlenen ve seyirciyi ekran başına toplayan aksiyon, macera polisiye dizisi Arka Sokaklar bugünlerde yeniden ilk sezon ki heyecanıyla 17. Sezonuna hazırlanıyor. Bugüne kadar yayınlanan yüzlerce bölümle Kanal D’nin en çok yayınlanan dizisi olma başarısını da gösteren dizinin aldığı reytingler de kanalı memnun etmeyi başarıyor. Erler Film tarafından hazırlanan dizinin oyuncu kadrosu da ilk bölümden itibaren değişmedi. Bugüne kadar yüzlerce oyuncunun yer aldığı ve tam bir okul olma vazifesini de yapan Arka Sokaklar’ın kemikleşen ana kadrosunda çok az değişiklik yaşandı.

Her Saatte Yayınlandı

Kanal D’nin en bilindik ve en çok seyredilen yapımı Arka Sokaklar 632 bölümdür seyirciyle buluşuyor. Cuma akşamları ana yayın günü olan dizi bugünün ve saatin dışında Kanal D ekranlarında hemen her günde ve saatte ekrana geldi. Tekrar bölümleri dahi reytinglerde çok iyi yerlerde olan dizinin oyuncu kadrosundan ise bu sezon iki ayrılık yaşanıyor. Diziden ayrılan isimlerin ise Yiğitcan Ergin, Ela Yörüklü ve Deniz Çatalbaş olduğu öğrenildi.

25-07-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar