Murat Yıldırım'ın Dahil Olduğu Teşkilat Dizisinin İlk Tanıtımı Yayınlandı

Murat Yıldırım'ın Dahil Olduğu Teşkilat Dizisinin İlk Tanıtımı Yayınlandı
TRT 1 ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan ve Pazar akşamları seyirciyle buluşan Teşkilat’ın yeni sezon fragmanı yayınlanmaya başlandı.

Tims & B Yapım tarafından TRT 1 için hazırlanan ve bu sezon 3. Sezonuyla ekranlara gelecek olan başarılı ve reytingi bol dizi Teşkilat yeni sezon için gün saymaya başladı. Pazar akşamlarının en çok seyredilen dizilerinden biri olan ve Milli İstihbarat Teşkilatı tarafından yapılan özel operasyonları hikayeleştiren ve seyirciye sunan başarılı dizi 3. Sezonunda da seyircinin merakını çekmeye devam edecek gibi görünüyor. Özellikle 3. Sezonda büyük değişikliklerin yaşanacağı dizide başrol ve dizinin oyuncu castından pek çok isim ile yollar ayrıldı ve bu isimlerin yerine yenileri diziye dahil oldu. Özellikle Çağlar Ertuğrul’un yerine gelen Murat Yıldırım’la büyük bir heyecan yaratan dizinin ilk tanıtımı da TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya başlandı.

3. Sezonun İlk Fragmanı Yayınlandı

TRT 1 ekranlarında pazar akşamları yayınlanan ve heyecanı ve aksiyon sahneleriyle dikkatleri çeken Teşkilat bu sezona da damgasını vuracak gibi görünüyor. Birbirinden başarılı ve üst düzey oyuncuların yer aldığı dizinin 3. Sezon fragmanı TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya başlandı. Özellikle yeni oyuncu kadrosuyla dikkatleri çeken dizinin yayınlanan fragmanı seyirciyi oldukça heyecanlandırdı. Tims & B Yapım tarafından hazırlanan dizi istihbarat alanındaki hikayeleri seyirciye aktarıyor. Türkiye üzerine oynanan oyunları bozmak için çaba gösteren özel bir ekibin hikayesini anlatan dizinin bu sene ki en büyük transferi ise dizide Ömer karakterine hayat verecek olan Murat Yıldırım oldu. Dizinin çok yakında ekrana gelmesi bekleniyor.

6 Yeni Oyuncu Katıldı

TRT 1 ekranlarında bu sezon 3. Sezonuyla seyirciyle buluşacak olan ve bugüne kadar birbirinden ünlü pek çok oyuncuyla çalışan teşkilat dizisi yeni yayın dönemine altı yeni isimle giriyor. Sezon sonunda diziye veda eden isimlerin yerine kadroya katılan bu isimler arasında, Murat Yıldırım, Yunus Emre Yıldırımer, Levent Can, Cansu Tuman, Ergün Metin ve Ebru Nil Aydın bulunuyor. Dizinin 2. sezon sonunda ayrılan oyuncuları arasında ise Mesut Akusta, Çağlar Ertuğrul, Ezgi Eyüboğlu, Nihat Altınkaya ve Hakan Boyav yer alıyor. Seyircinin heyecanla beklediği aksiyon ve dram dizisi Teşkilat’ın yeni sezon yeni bölümleriyle yakında TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşması bekleniyor.

19-09-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar